Anonimen -> RE: rabim pomoč (25.3.2013 19:55:13)
|
IZVIRNO SPOROČILO: MissTerious Bom še enkrat vprašala.....Te boli, če je ona zanosila? Sori, ampak meni iskreno dol visi, če je noseča al ni noseča...če je oče njenih otrok njen mož ali sosedov Lojzek...če je zanosila nalašč ali po bedariji...štekaš point? Njen lajf, njene odločitve, posledice bo konec koncev nosila ona...zakaj se sekirat? Ne postavljam se na nikogaršnjo stran, pa dajte se no malo skulirat...al se je treba poklat tu na forumu, ki je namenjen nekemu konstruktivnemu debatiranju? V tej temi si tako pametna. Zakaj pa tako nisi v drugih :) preglej svoje poste,pa še enkrat ta svoj zadnji post [sm=smiley1.gif] ,pa odgovori kar sama sebi. To je javni forum. če je tebi ok,da neka ženska namerno zanosi,potem ok. meni ni ! Potem so pa moški prasci ,pa ne vem še kaj. Ona pa mati tereza. In ja boli me,da otroci se rojevajo ,ko pač niso zaželeni z ene ali druge strani. me veseli,da se ne sekiraš za ostale...Saj zato pa gre Slovenija v prepad .Ker se sekiraš samo zase:) Jaz imam svoje mnenje in ti svojega. je težko razumeti drugačno mnenje ,ki ni enako tvojemu? Ja ,očitno.
|
|
|
|