Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Objava oglasa na Bolho in iPad 22.3.2013 12:47:02
|
|
|
|
Paštetka
|
Prosim za pomoč tiste, ki imate iPade. A lahko objavite oglas na Bolhi? Jaz imam namreč že kakšen mesec dni težave in ga ne morem. Vse ostalo deluje bp. Lahko odprem okno objavi oglas, lahko vse vpišem, vnesem sličice, ko pa kliknem na OBJAVI oglas, noče objaviti oz. kot, da bi ne mogel odpreti tiste strani. Zgoraj v vrstici, kjer se ti modro obarva nalaganje strani, ostane modro obarvana cca. 1 cm...potem pa stoji kot, ko je RR počasna in se ne naloži in mi na koncu napiše Not alowed ali nekaj takega. Oglase pa lahko podaljšam npr. ali brišem ali popravljam. To pa gre. Pred kakšnim mesecem dni sem brez problema objavila oglase. Sem zbrisala že vse piškotke, zgodovino...pa še vedno nič.
|
|
|
|
RE: Objava oglasa na Bolho in iPad 22.3.2013 18:10:59
|
|
|
|
Felicita
|
A si poskusila še z drugim brskalnikom? Poskusi s Chrome-om; če ga že uporabljaš pa mogoče z default Safarijem?
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?