KIRA -> Carski rez (13.9.2005 12:47:29)
|
Ne, nič me niso kregal zardi ponovne nosečnosti. Že zato ne, ker je 1. bla IVF, ta druga pa nama je ratala po naravni poti, šanse sva pa imela zračunane 1:100.000, da bo ratalo naravno.
pa če bi namaše v drugo, jih tud ne bi poslušala. Sem dala skoz križev pot, da sem prišla do bebice, pa bom tud še CR, če mora bit. Sam da ga ne maram in me je strah CR. Že prvi je bil katastrofa.
Sej si lahko preberete mojo porodno zgodbo, sam do nedavnega še ni delala. Ampak je pri vsaki mamici drgač.
Jaz upam, da mi ne bo treba imet še enega CR. To jim bom v MB jasno povedala. Če ne bo indikacije, bom rekla, da ga nočem imet, pa se lahko ob tla mečejo. Tud mož. Sej ni njegov trebuh, ki ga bojo rezal, ampak moj. Čist resno, dost raje bi rodila naravno, kot pa še enkrat kaj takega skoz dat kot sem, pa še mleka pol niisem imela zaradi OP, vse do 4. oz. 5 dne. Bebica pa lačna in je hirala, ker so jo futral sam oz glukozo.
Nisem načeloma proti CR, ampak če ni kake nujne indikacije, bi jaz vsem priporočala, da naj raje probajo porodit naravno. So hitreje na nogah in sposobne skrbet za otročke mamice, kot pa da poležavajo v postli in se niti umit ne morjo orekn. Tako jaz mislim.
|
|
|
|