Nastya
|
Zanima me, tiste in tisti ki ste že dali to zadevo čez..kako je ob razvezi partnerjev glede skrbništva glede otroka..čedalje več berem in poslušam, kako je sedaj pri nas moderno, da očetje dobivajo skrbništvo nad otrokom.. namreč, ker sem sama trenutno v takšni situaciji in priznam, se bojim da bi odšla stran, ker mi ves čas grozi kako mi bo vzel otroka, če bom šla stran od njega..je pa zadeva tako daleč že prišla da je groza..polna nekih groženj, kaj vse mi bo naredil če grem (da me bo zadavil, spravil na invalidski voziček), kako me bo pretepel, kaj vse bo naredil mojh staršem..takšno psihično nasilje se je začelo..in to vse pred 5-letnim otrokom..da ga je otrok npr. v petek prosil naj neha, si zatiskal ušeska, jokal, lezel k meni..on pa se je samo drl in skakal proti meni, kot pobesneli bik..in otroku govoril oprosti, ampak ji moram povedat.. ..drugače pa ja on je močan privatnik, dovolj denarja..in s tem ima moč nad mano, ki pa sem od kar je otrok, ostala doma, igram gospodinjo, katera pa itak ni vredna nič, nič ne delam, debelo rit prestavljam samo sem in tja, kofetkam, hodim naokoli, lenarim...to so njegove ugotovitve..kar pa ni res, ves čas skrbim za otroka od prvega dne dalje, v življenju mu tudi 1x ni previl ritke, vstal ponoči, ga peljal k zdravniku, časa za igro ima zelo bore malo itd...zdajle štiri dni je pa takšen do njega, da mislim da bom dobila sladkorno..da bom zbruhala vse za naprej in nazaj.. povejte mi vaše izkušnje prosim...hvala vam...za pomoč...
|