tomato kapsule natural za hujšanje (Polna verzija)

Forum >> [Fit nosečnica/mamica] >> Hujšanje

Sporočilo

nataš -> tomato kapsule natural za hujšanje (18.3.2013 21:20:38)

Lep pozdrav vsem! Morda katera ze preiskusila in naj prosim napiše izkušnjo.Hvala

ona -> RE: tomato kapsule natural za hujšanje (20.3.2013 10:21:02)

Ne morem,da ne napišem odgovor.
Nekoč sem v eni reviji zasledila članek,kjer so lepo napisali,da če bi vse te tablete učinkovale,bi bili na tem svetu vsi ljudje čudežno suhi [sm=smiley1.gif]
Skratka,ne meči denarja za te "čudežne" take in onake tablete,ker nič ne pomaga,to je itak sama trgovina,kako na naivnosti čim več zaslužiti,žal...

V bistvu ti nisem pomagala z odgovorom,ker ne pozanm teh tablet,hotela sem ti le povedat,da če je želja po izgubi teže,se da vse brez tablet.Pač si je treba rečt,da je treba shujšat,začet pazit na prehrano,si uredit urnik prehranjevanja(5x na dan),migat pol ure na dan,vsaj sprehod in rezultati bodo kmalu vidni [sm=smiley1.gif].Pa seveda črtat iz jedilnika kruh, vse sladkarije,testenine in se kili lepo topijo.

Medea10 -> RE: tomato kapsule natural za hujšanje (20.3.2013 14:54:42)

IZVIRNO SPOROČILO: ona

Ne morem,da ne napišem odgovor.
Nekoč sem v eni reviji zasledila članek,kjer so lepo napisali,da če bi vse te tablete učinkovale,bi bili na tem svetu vsi ljudje čudežno suhi [sm=smiley1.gif]
Skratka,ne meči denarja za te "čudežne" take in onake tablete,ker nič ne pomaga,to je itak sama trgovina,kako na naivnosti čim več zaslužiti,žal...

V bistvu ti nisem pomagala z odgovorom,ker ne pozanm teh tablet,hotela sem ti le povedat,da če je želja po izgubi teže,se da vse brez tablet.Pač si je treba rečt,da je treba shujšat,začet pazit na prehrano,si uredit urnik prehranjevanja(5x na dan),migat pol ure na dan,vsaj sprehod in rezultati bodo kmalu vidni [sm=smiley1.gif].Pa seveda črtat iz jedilnika kruh, vse sladkarije,testenine in se kili lepo topijo.

Podpis.

nataš -> RE: tomato kapsule natural za hujšanje (20.3.2013 16:02:03)

[sm=bravo.gif]Ja se strinjam popolnoma z odgovorom.
Kolegica je obsedena z vsem tem in ji ne morem v glavo v tepst da gre za vse skup lari fari....
Lep prijerten pozdrav vsem .[sm=pikapoka2.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif]

ona -> RE: tomato kapsule natural za hujšanje (20.3.2013 17:58:35)

Še eno idejo imam...namesto dat denar za take in onake tablete se ga raje vloži v mesečno karto za fitnes in bodo rezultati vidni še prej [sm=smiley1.gif]

LuLu -> RE: tomato kapsule natural za hujšanje (20.3.2013 18:06:37)

Še eno idejo imam...namesto dat denar za take in onake tablete se ga raje vloži v mesečno karto za fitnes in bodo rezultati vidni še prej [sm=smiley1.gif]

To itak...
pa še, da malo omilim to s tabletami. So ene, ki pomagajo. Ampak jih da zdravnik, so na beli recept in imajo kar visoko ceno. Vse ostalo je dober marketing in naivne ženske, ki verjamejo. Pa seveda, tudi ob tistih tabletah je treba pazit na hrano in telovadit.

Felicita -> RE: tomato kapsule natural za hujšanje (20.3.2013 18:14:08)

IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

To itak...
pa še, da malo omilim to s tabletami. So ene, ki pomagajo. Ampak jih da zdravnik, so na beli recept in imajo kar visoko ceno. Vse ostalo je dober marketing in naivne ženske, ki verjamejo. Pa seveda, tudi ob tistih tabletah je treba pazit na hrano in telovadit.

ponavadi je to tisto kar se pozna, ne tablete... oz. bi bil popolnoma isti učinek brez, ženske pa pripišejo učinek tabletam...

LuLu -> RE: tomato kapsule natural za hujšanje (20.3.2013 18:18:47)

IZVIRNO SPOROČILO: Felicita
ponavadi je to tisto kar se pozna, ne tablete... oz. bi bil popolnoma isti učinek brez, ženske pa pripišejo učinek tabletam...

Ne bom nadaljevala, ker ne želim, da bi množično hodle do dr. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
Naj ostane tako, kot si ti napisala.

tigica -> RE: tomato kapsule natural za hujšanje (15.5.2013 18:43:48)

Lepo pozdravljene punce,
Jaz sem probala te tablete, ker je kolegica naročila dvojne in je rekla, da je že več kot dovolj shujšala z eno škatlo.
No in so delovale na meni. -7kg v enem mesecu.
Sedaj ne vem, če je to placebo efekt, ampak jaz sem bila ful žejna (neprestano) in nisem bila kaj preveč lačna ob vsej tej vodi.

Maria233 -> RE: tomato kapsule natural za hujšanje (21.10.2013 17:00:59)

Tablete za hujšanje.

HuAnita -> RE: tomato kapsule natural za hujšanje (5.11.2013 12:16:28)

IZVIRNO SPOROČILO: tigica

Lepo pozdravljene punce,
Jaz sem probala te tablete, ker je kolegica naročila dvojne in je rekla, da je že več kot dovolj shujšala z eno škatlo.
Sedaj ne vem, če je to placebo efekt, ampak jaz sem bila ful žejna (neprestano) in nisem bila kaj preveč lačna ob vsej tej vodi.

Verjetno ful zdravo, tale žeja, po moje so ledvice navdušene [sm=smiley2.gif]

respect -> RE: tomato kapsule natural za hujšanje (5.11.2013 15:23:49)

IZVIRNO SPOROČILO: tigica

Lepo pozdravljene punce,

Daj si malo preberi kako in kaj deluje itn.
Naslednjič ko boš hotela hujšati,pač ne jej in samo pij :) Bo cenejše kot kakšne tablete[sm=jezicek.gif]

Stran: [1]