Ali so to krčki (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


simona2 -> Ali so to krčki (12.9.2005 12:01:53)

Moja dojenčica je bila do včeraj prav vzoren otrok in je ves čas jedla in spala, včeraj pa se je začelo neko manjše jokcanje in rahlo zvijanje oziroma neke vrste krčenje. Že v spanju začne malo hitreje dihati nakar se malo skrči in nato zajoka. Ali so to krčki oziroma ali se ti začnejo že tako zgodaj že po prvem tednu? Danes npr. smo vstali ob šestih enih petkrat jedli, pa že tudi štirikrat ful kakali, vmes pa čisto po malo spanja drugače pa jok. Kaj bi bilo to? Jaz razmišljam kaj sem jedla, pa mi ne pade nič na pamet, da bi ji lahko škodovalo. Zjutraj jajčka, kosilo goveja juha in pusta govedina pa korenček, pa banana in vanilijev puding ter mafin kasneje. Bi lahko bilo to. Hvala za pomoč.




friz77 -> Ali so to krčki (12.9.2005 13:55:14)

Ojla iz lastnih izkusen vem,da jajčka prvi mesec ne smeš,pa banana napenja oziroma sploh nesmes srovega sadja in zelenjave,malo se čuvaj pa saj gre mesec hitro naokoli lp.




simona2 -> Ali so to krčki (12.9.2005 14:38:06)

Kako pa je z melkom in kompoti? Do sedaj nisem opazila, da bi bilo mleko problematično. Zanima me pa za kompot, ali lahko daš noter cimet?




tina104 -> Ali so to krčki (12.9.2005 16:52:58)

Sama ti težko svetujem, ker se tudi pri meni dogaja podobno že od začetka, pa ne sicer vsak dan. Jajca nekateri odsvetujejo, pri meni mislim, da niso nek problem, ker sem jih večkrat jedla, pa tudi v testeninah, palačinkah, keksih... so, tako da ...
Govedino, korenček, banane - vse to smo tudi dobivali v porodnišnici za jest, pa ni bilo nič narobe, tako da to po mojem tud ni.




Stran: [1]