Hope2 -> RE: Kateri kavni avtomat (21.3.2013 9:13:45)
|
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica Jaz imam Saeco Incanto de luxe, zmelje zrnje in skuha kavo. In odkar pijem to kavo ti povem po pravici, da si na obiskih ne upam vec kave pit, ker ni nobena tok fina, se najboljsi priblizek je tisti avtomat, ko lepotec George vedno dela reklamo, pa je reklama boljsa kot kava ;-) to spijem, sam ni to to. Pijem pa espreso z malo mleka. Sam jaz sem res razvajenka kar se tice kave, v Italiji grem vedno v isti bar, ker imajo res the best kavo in drugi barcki so dalec za njimi. Pa se Saeco masino je treba redno oz redno kot se da ;-) cistit vodni kamen, glede tega je kar zahtevna. Bi ti dala en kontakt za nakup masin za kavo, pa mi zs-ji ne delajo. Tega mam jaz in kava je super, odlična. Tudi jaz sem picajzel in mi tudi ne paše katerakoli kava. Pila kave iz mašin, ki so jih prehvalili, ampak meni žal ni bila dobra. Tak, da stvar okusa. Res pa je tudi, da mi tudi ni všeč vseh 10 možnih vrst kapsul nespressa. Ene so mi bolj, druge manj. Special edition lešnik[sm=9nebesa.gif] ta pa je bil njami- pa drugače ne maram okusov. Mašina pa naredi super kavo, veliko goste pene, tak da sploh ne rabiš mleka penit za kapučino Pri nas ni bilo mogoče kupiti dolche gusto, mi je bilo zelo žal zato, ampak zdajle sem tak navdušena nad nespressom, da ni šans za dolche gusto[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|