ronja
|
Trenutno bolj redko, ker sem res totalno zmatrana (služba), ni toliko fora v času, bolj v stresu. Veva pa oba, da to ne bo trajno stanje, ampak včasih je pač treba stisnit, pa naredit, nimaš kaj. Sicer pa je interval v vseh letih kar velik: od parkrat na dan (bk - before kids, takrat maš pač celo popoldne, cel večer, celo noč in celo jutro...) do par mesecev 0 (rizična nosečnost), tako da težko govorim o povprečju, ker je standardna variacija prevelika:D. Verjetno pride nekje 3x na teden v zadnjih letih, če odšteješ nosečnosti. Sex podnevi... boljalimanj odpade: otroci so budni in imajo navado, da se grupirajo na nama (če greva v drugo sobo, pride navadno vsaj en za nama). Enostavno jih je čisto preveč in imamo čisto premalo stanovanje, da bi nekdo ne uletil (že ponoči se je zgodilo, da je kateri uletel). Pa tudi imam rada pri seksu mir in mi ne paše, če se ne morem sprostit, kdaj bo kdo uletil, pa da moram bit čisto tiho, itd... Zato sva časovno precej omejena (to bo upam, boljše, ko bojo večji, po raznih dejavnostih ali pa pač počeli kaj svojega in jih ne bo brihgalo, kaj počneva midva). Mogoče sicer tudi zato, ker nimamo tvja in ne igrata prav pogosto igric, vendar sva jima tudi že dala risanke, pa čim je to kakšna daljša zadeva, prideta k nama, ker jima je hudo, ker je Bambi padel na ledu, pa ga ziher boli... Do tja smo prišli... Kaj hujšega se še ni smelo zgodit:D. Igrice pa itak niso, da bi jih sami igrali, pa dali mir, ker sta res precej samosvoji in recimo tavelika hoče risat na računalnik in to moramo potem pogledat, vsake pol min. pride z vprašanjem, kako ap to pa to naredi, potem hoče, da azdevo pogledamo in spravimo... Skratka ni šans, da bi nama vmes uspelo seksat. Da ne govorimo o tamalem, ki bi itak prišel pogledat, kaj dogaja... Ne zdi se mi nič narobe, kakorkoli si organizirate, vsaka družina si najde svoj sistem, da ji laufa. Pa če otrok gleda vmes risanke pol ure na dan, mu bo verjetno čisto ok, ali pa če delata oba popoldne, pa je otrok v vrtcu ali otroci spijo, kakorkoli pač. Midva dop. oba delava, tako da od 6h dalje ni šans (takrat se mali zbudijo in uletijo in ne bi šli stran, tudi če bi jima povedala, da bi rada bila sama - preverjeno;). Ajataja, na forumu visimo navadno takrat, ko drugi dela kaj drugega ali ga pa ni doma;). Včasih pa enostavno obsediš, ker si crknjen. Kar se quickija tiče, pa ne paše vsem enako. Meni 5min. seks redko paše, sploh če so otroci budni, bi se v tem času težko tako hitro sprostila, da bi imela kaj od tega. Pač vsak po svoje. Pa še nobena vrata (razen vhodnih) se pri nas ne dajo zaklenit .
< Sporočilo je popravil ronja -- 18.3.2013 21:30:00 >