Vijoličarka -> RE: A je možno, da se kdo od moderatorjev igra z mojim dostopom na RR (14.3.2013 15:41:56)
|
Najbrž pač pišemo samo o najbolj motečih težavh in trenutno je najbolj moteča, pravzaprav že katastrofalno anoična, loterija z odpiranjem oken. Drugače tudi jaz kdaj ne morem na RR in občasno na kakšen podforum ali na temo, sploh če kliknem na zadnji odgovor. Pač po ekranu plešejo razno razni Errorji in ponavadi pomaga, če osvežim stran. Dolgo sem mislila, da je kriv moj stari računalnik (ki je bil v zadnjih izdihljajih), ampak tudi na novem se mi je takoj začelo dogajati isto (torej ne gre za piškotke ali zgodovino) Take oblike - vrste foruma, kot je na RR, nisem videla še nikjer. Glede na to, da je na voljo dosti drugih oblik-vrst, ali je kdo kdaj razmišljal, da bi zamenjali? RR ima še vedno nek nivo in ugled in je, po moje, zelo koristen in dobrodošel portal in bila bi velika škoda, če bi ga pohrustala (pogosto prav šlamparska) konkurenca, zato ker se nikakor ne odpravi tehničnih težav.
|
|
|
|