"pull-out" metoda (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Spolnost

Sporočilo

xybeatsxx -> "pull-out" metoda (13.3.2013 14:28:18)

Pozdrav vsem,

najprej bi povedala, da tako js kot fant ne uporabljava kontracepcije in zato prakticirava to metodo, kjer fant predno mu pride, da ven svoj penis iz moje. Nisem pa prepričana ali je to dost varno?

Imate izkušnje?

Zora* -> RE: "pull-out" metoda (13.3.2013 15:02:13)

Seveda ni.

witch -> RE: "pull-out" metoda (13.3.2013 15:04:24)

Varno ni.

Midva sva to prakticirala celih 5 let. Pa se ni nikoli nič zgodilo. Je pa res to, da zdaj pa že 3 leta delava na otroku pa se tudi nič ne zgodi [sm=smiley13.gif] Tak da ni nujno, da je 5 let delovala ta metoda, ali je pa narobe še kaj drugega.

Mamaja -> RE: "pull-out" metoda (13.3.2013 16:30:55)

Itak da ni varno. Poskusi ga zadovoljit oralno ali pa ga draži z roko, pa boš videla, da se nekaj semenske tekočine izloči že preden doživi orgazem oz. ejakulira. In ti bo vse jasno.

Ne vem sicer iz prve roke, ker pri teh stvareh ne maram tvegat, poznam pa kar nekaj ljudi, ki zaradi te metode zdaj hodijo po svetu [sm=smiley2.gif].

Doll -> RE: "pull-out" metoda (13.3.2013 19:55:08)

IZVIRNO SPOROČILO: ****beatsxx

Pozdrav vsem,

najprej bi povedala, da tako js kot fant ne uporabljava kontracepcije in zato prakticirava to metodo, kjer fant predno mu pride, da ven svoj penis iz moje. Nisem pa prepričana ali je to dost varno?

Imate izkušnje?

100000% varnost je. kar sexajta še naprej

xybeatsxx -> RE: "pull-out" metoda (13.3.2013 19:56:52)

ja slišim marsikaj, in sedaj sem zbegana[sm=zmeden.gif]

Anonimen -> RE: "pull-out" metoda (13.3.2013 20:04:21)

ne rabiš biti zbegane,če poznaš vsaj osnove

ronja -> RE: "pull-out" metoda (14.3.2013 20:34:07)

Pazi metoda je po raziskavah nekje 75% uspešna, torej imaš 5% manj šans kot če ne bi uporabljala nič, sploh če spita skup tik pred ali med ovulacijo... (ker tudi če ne paziš, ne rata vsem parom takoj). Imaš precej dobre šanse, da boš v 1 letu te metode noseča (če sta oba normalno plodna - če nista, potem je to lahko super metoda, samo tega ne moreš vnaprej vedet, če nimata nekih težav, da bi vaju že pregledovali). Skratka, to je zeloooo nezanesljiva metoda in če si otroka ne želita, je ne priporočam.

aknela123 -> RE: "pull-out" metoda (15.3.2013 19:59:59)

ne morem verjet - v času, ko sem jaz odraščala in so me začele zanimat take stvari, sem vzela knjigo, dve, in si prebrala. danes pa, ko rabiš dve minuti, da poguglaš pa se take stvari sprašujejo na forumu?
majke milo, kam gre ta svet...

LuLu -> RE: "pull-out" metoda (15.3.2013 20:30:52)

Še malo to metodo uporabljajta, pa bosta lahko svojemu otroku govorila o tem [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Stran: [1]