Facebook- da ali ne? (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

Kajchyy -> Facebook- da ali ne? (13.3.2013 13:19:46)

Živjo!

Nisem uporabnica FB-ja, nimam ravno interesa za to, ampak opažam, da je zdaj že praktično vse povezano s tem. Banalna stvar- recimo nagradni natečaj od Novalaca zdaj. Sem prebrala in si rekla "ej ful dobr, bom kaj napisala", pol pa vidim, da poteka izključno prek facebooka nagradna igra. Škoda zame, a ne [sm=smiley1.gif]. In tako še en kup podobnih stvari.

Tudi tukaj na RR ne morem recimo komentirati člankov, ker moram biti prijavljena na FB.

Čist iz firbca sprašujem, a imate FB profil (zakaj ja, zakaj ne)?

A bom imela kakšne hude prednosti (razen nagradnih iger[sm=smiley36.gif] ) če se prijavim, ali bom blazno prikrajšana če ostanem na svojem bregu?

pridne bodite :)

matkica -> RE: Facebook- da ali ne? (13.3.2013 13:39:33)

Jaz imam odprt račun FB-ja,sem ga pa odprla zaradi otrok,da malo vidim kaj delajo in pišejo na FB-ju.Čeprav vem da se da marsikaj prikrit.Po mojem mišlenju pa ni nisi nič prikrajšanj če nimaš FB-ja.To je moje mišljenje.

Shorty_ -> RE: Facebook- da ali ne? (13.3.2013 13:44:22)

Ga imam in uporabljam

nusi -> RE: Facebook- da ali ne? (13.3.2013 19:01:01)

ga nimam, samo ugotavljam tako kot ti, da včasih brez enostavno nisi IN [sm=smiley36.gif]. Nimam nekega veselja, da bi si tam gor urejala profil pa skos neki pisala, kaj delam in kaj ne... ker če bi že imela profil potem bi moral bit vsaj kolkr tolk v koraku z mano [sm=smiley1.gif]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (13.3.2013 20:50:12)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

gsatalema -> RE: Facebook- da ali ne? (13.3.2013 21:03:08)

Tudi jaz ga dolgo nisem imela in si ga niti nisem želela. Bolj kot sta otroka rastla in zrastla, sem videla, da sem v določenih stvareh še v času kamene dobe [sm=smiley13.gif], pa sem redno tudi za službene namene uporabljala računalnik...., ampak Fb me enostavno ni pritegnil.
No na prigovarjanje vseh, sem si ustvarila profil,...in glej ga zlomka, sedaj sem gor 24 ur prijavljena [sm=jezicek.gif], doma na računalniku, drugače pa na tel. in sem vedno na tekočem. [sm=smiley29.gif]

Hope2 -> RE: Facebook- da ali ne? (14.3.2013 5:47:42)

Nimam ga. V bistvu ga sploh ne pogrešam in ne rabim. Še samo ena odvisnost več.
Ima ga mož, ampak ga sploh ne uporablja, ima ga kar tak, ker se baje že spodobi za računalničarja[sm=smiley36.gif]. Če že hočem kaj pogledat, si n odprem njegov profil, ampak še nikoli nič komentirala, ne sodelovala v nagradni igri... me ne prepriča.

pridna_janja -> RE: Facebook- da ali ne? (14.3.2013 9:03:33)

imam ga ker igram FarmVile

Doll -> RE: Facebook- da ali ne? (14.3.2013 9:54:18)

IZVIRNO SPOROČILO: nusi

ga nimam, samo ugotavljam tako kot ti, da včasih brez enostavno nisi IN [sm=smiley36.gif]. Nimam nekega veselja, da bi si tam gor urejala profil pa skos neki pisala, kaj delam in kaj ne... ker če bi že imela profil potem bi moral bit vsaj kolkr tolk v koraku z mano [sm=smiley1.gif]

facebokka recimo nekateri nimamo da smo in .Tudi profila si ne rabiš urejat,če ne želiš.Ok in zakaj bi na facebook pisala kaj počneš [sm=zmeden.gif]

Zora* -> RE: Facebook- da ali ne? (14.3.2013 11:03:32)

IZVIRNO SPOROČILO: gsatalema

Tudi jaz ga dolgo nisem imela in si ga niti nisem želela. Bolj kot sta otroka rastla in zrastla, sem videla, da sem v določenih stvareh še v času kamene dobe [sm=smiley13.gif] , pa sem redno tudi za službene namene uporabljala računalnik...., ampak Fb me enostavno ni pritegnil.
No na prigovarjanje vseh, sem si ustvarila profil,...in glej ga zlomka, sedaj sem gor 24 ur prijavljena [sm=jezicek.gif] , doma na računalniku, drugače pa na tel. in sem vedno na tekočem. [sm=smiley29.gif]

Nimam in ga nočem, ker se bojim, da bi se mi ravno to zgodilo, kot se je tebi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

No, res je tudi, da ga ne pogrešam in da nimam občutka, da kaj zamujam. Me pač prijatelji pokličejo, če mi hočejo kaj povedat [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

nusi -> RE: Facebook- da ali ne? (14.3.2013 19:41:39)

IZVIRNO SPOROČILO: Doll

facebokka recimo nekateri nimamo da smo in .Tudi profila si ne rabiš urejat,če ne želiš.Ok in zakaj bi na facebook pisala kaj počneš [sm=zmeden.gif]

To da nisem in sem mislila v povezavi z avtorico posta, da pač ne moreš sodelovat pri določenih zadevah.
Zakaj bi morala kaj pisat? Kaj pa naj s profilom delam, če ga ne urejam, ga pač imam in to je to? Kot sem napisala, če bi ga že imela, potem se mi zdi,da ga imaš zato, da deliš določene zadeve s prijatelji, fotke, dogodke... pač socialna mreža ane. Ker vem, da se mi s tem ne bi dalo redno ukvarjat, ga raje nimam.

josephine27 -> RE: Facebook- da ali ne? (14.3.2013 22:00:56)

Jaz ga imam in ga tudi redno uporabljam, predvsem za čvekanje. Spoznala sem tudi nekaj mamic, ki jih brez FB nebi in vsekakor mi ni žal, da sem se prijavila pa čeprav bolj iz radovednosti. Koliko deliš v svojem profilu je čisto odvisno od posameznika. Nekateri delijo pač vse kar počnejo vključno s tem, da grejo na wC[sm=smiley36.gif], pa vsak dan objavljajo fotke to je ena skrajnost. Imam pa tudi prijatelje, ki nimajo gor sploh nobene slike pa tudi recimo po pol leta niso na svoj zid objavili nič novega pa čeprav hodijo gor redno čeikirat kaj objavljajo drugi in klepetat, igrat igrice.... jaz pravim vsak po svoje kot mu paše.

kaj je in in kaj out me pa res ne birga. kdo ima pristojnosti, da mi bo postavljal ta merila? samo zaradi nagradnih iger se jaz na tvojem mestu ne bi prijavila.

sazi -> RE: Facebook- da ali ne? (15.3.2013 9:42:53)

Ga nimam. Ker ka nimam, ga ne morem pogrešati. Zelo redko se mi zgodi, da mimo prileti kakšna stvar, ki je pogojena s FB, mapak to (vsaj zame) niso tako pomembne stvari, da bi si šla zato ustvarjati profil.
Za "izgubljene" in dolgo pozabljene "prijatelje", sošolce... ki se družio na FB, pa nimam časa obujeti teh starih znanstev. Še s pravimi prijatelji v živo komaj vzdržujem nek pristen stik - ostali so pa pač odšli iz mojega življenja - se mi ne zdi, da bi zdaj zadnje vzdihljaje teh zvez vzdrževala in iskala na FB in s tem trošila čas, ki želim nameniti drugim.

Čebel@ -> RE: Facebook- da ali ne? (16.3.2013 6:29:54)

imam.
svoj privat profil za čvek. slik ne objavljam.
in pa administrator sem svoje "poslovne" strani

Anonimen -> RE: Facebook- da ali ne? (16.3.2013 8:48:13)

Imam ga in to predvsem, da sem malo na tekočem kaj se kaj z ljudmi dogaja in kaj počnejo ... pa da z njimi mal počvekam ... družinskih fotk ne objavljam, krog prijateljev imam mali in vse zaklenjeno za outsajderje. V nagradnih igrah ne sodelujem. Grem sem in tja prečekirat če je kaj novega, samo če vmes mineta dan ali dva tudi ni nobene sile [sm=smiley1.gif]

mateyka -> RE: Facebook- da ali ne? (16.3.2013 14:52:57)

to sem danes prebrala na FB-ju:

Facebook je poput kuhanja šljive: ako je kuhaš u granicama normalnog, dobiješ odličan pekmez. Ako pretjeraš, dobiješ rakiju.

TomTaylor -> RE: Facebook- da ali ne? (16.3.2013 17:04:36)

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

to sem danes prebrala na FB-ju:

Facebook je poput kuhanja šljive: ako je kuhaš u granicama normalnog, dobiješ odličan pekmez. Ako pretjeraš, dobiješ rakiju.

LoL. Lajkam in kradem! [sm=jezicek.gif]

Stran: [1]