Maxica -> Dojenje pri skoraj 1 letu? (12.9.2005 11:15:15)
|
Ja, midva se tudi še kr dojiva. Je pa čist odvisno, kako sem jaz v službi. Podojiva se (ma ne me vprašat, kolk sploh dobi, ampak doji se lahko tudi pol ure skupaj , ma jaz bi rekla, da bolj cuclja, kot kaj drugega) enkrat proti jutru, ko pride k nama v ta veliko posteljo. Potem se dojiva tudi okrog 8h. Seveda bi po moje moral okrog 9h pojesti vsaj en jogurt, pa ga noče, na prisilo pa ga vendarle poje. Potem se malo igra in postane zaspan, ga spet priklopim, da zaspi. Čez dan se praviloma niti ne dojiva, razen če vidim, da je že res utrujen, pa ne more zaspat, pa ga pristavim. Potem pa spet zvečer za uspavat. Tako smo se pač navadili in meni je dojenje čez dan čist ok. Ponoči me pa že res utruja, sploh ko moram vstati zjutraj za v službo. Prejšnji teden so mu rasli zobki, pa se je dojil kr skoraj celo noč. Sem že mislila, da je zaspal, ga dam v posteljico, pa jovo na novo. Ma, enkrat bo že. Mislim pa, da je vse skupaj to že bolj certanje kot kaj drugega. Naš tudi nima dude (se jo je sam odvadil že tam pri 6 mesecih), mleka v flaški noče, tako da nimamo kaj. Bo že. Vidiš, niste edini.
|
|
|
|