Lukka -> RE: Ojoj...kako... (3.4.2013 22:51:40)
|
@liliana Hja, vidim, da so nekatere punce tukaj kar nastrojene ja...[sm=smiley13.gif] Nič zato. Brez skrbi, sem resnično novi uporabnik in me prav zanima kolikočasa bo minilo, da me res preženete, kot praviš, da ste storili s fanti. No, nisem vedel da gre zgolj za ženski forum. Če bi to vedel prej, se pa mogoče res sploh ne bi prijavil. Ampak vseeno pa tudi jaz pobrskam za kakimi nasveti veš, predvsem kar se malčice tiče. Sva se pa sicer že pred časom s partnerjem dogovorila, da če bo malčica zbolela, imela kake znake ali karkoli takega, da ne bova brala to po forumih, kajti tam te hitro lahko naredijo paničnega. Predvsem en "severnoevropski" starševski forum je nekako na tak način, da če napišeš - malčica ima zamašen nosek, kaj pomaga? Ti dame pišejo nebuloze v stilu - to je loh full nevarno, kajti ekstrahcijska cevčica se ji lahko zammaši in popoka bobenček... Skratka enkrat sem bral in sem bil tako paničen, da sem bil jaz za v dežurno, ne pa malčica. In sem se res zdaj dve leti izogibal tega. Zdaj pa me predvsem zanimajo teme s trmarjenjem, metanjem po tleh in takimi forami, ki jih imamo doma neomejeno. Danes smo se ob šestih zvečer skregali, da ne bo imela zelene pižame gor in jo je vlekla dol in gor in ne vem kam še vse... Ja, mogoče smo zdajle malo zašli iz teme, ne vem kako to gre ampak naslov je le seks.. Aha, ti liliana :) Tisto o cevkah za lulanje pa jasno - normalno. Ne, ne, nič ni zame tabu tema, verjemi da sem teh tabujev v svojem življenju popapal že mnogo, vendar mi je pa res določene teme pred otrokom potrebno dati na varno, ker mu lahko nehote zbegaš majho glavico in je potem obremenjen še z drugimi stvarmi. Mislim, da se res otrok do desetega leta starosti o seksu nima kaj pogovarjat, še najmanj pa s starši. Mogoče je fino da malo sam s prijatelji podebatira v šoli, sicer pa so take teme potem na strani staršev, da se pogovorijo da prihaja puberteta, kjer bo pač telo dobilo vse potrebno kar rabi odrasla oseba in tako naprej. Moji moram najprej trmo iz glave zbit, ne pa da jo o seksu podučujem pa o pimpekih pa ne vem še čem vse :)
|
|
|
|