naši ljubljenčki.. (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Hišni ljubljenčki

Sporočilo

v3sn4 -> naši ljubljenčki.. (12.3.2013 12:53:08)

Katere živalce imate doma, kolko jih imate in kak jim je ime [sm=smiley1.gif]

mi imamo psa luxa in muco tomiko [sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif]

gsatalema -> RE: naši ljubljenčki.. (13.3.2013 11:16:56)

Mi imamo ribe - ki posebnih imen nimajo, pa muci eni je ime Maja in Glorija

Janja333 -> RE: naši ljubljenčki.. (29.3.2013 23:07:37)

Mi mamo ZOO :D Sama sem namreč velika lubitelca živali, mož pa jih ma tudi rad ampak pravi da treba pazit da ne bomo meli res živalskega vrta :D mamo pa:
-psičko Najo
-2 muci; Kitti in Bibo (obe najdeni in posvojeni)
-Zajca Puhija (je najmanjši pa ma obe mački pod kontrolo, z psico pa lumparije skupi počneta) [sm=jezicek.gif]
-Kobilo Cherie (sicer je nimam doma ampak v klubu, ampak je moja, tam samo biva)
+js bi mela še 3x več živali (še dobr da mam moža, da mi prepreči)

Shorty_ -> RE: naši ljubljenčki.. (20.5.2013 19:48:38)

Mi imamo doma psa, mačka, morskega prašička, 2 ptiča in ribice [sm=smiley1.gif]

Claudia13 -> RE: naši ljubljenčki.. (10.6.2013 21:23:19)

Mi imamo dva nemška bokserja, Oskar in Debbie, dedek pa ima še dve čivavi, Spyka in Mimi :)

Valentina majcenic -> RE: naši ljubljenčki.. (11.6.2013 13:37:45)

MI PA IMAMO DOMA DVE MUCI!TIGRASTA JE LORI,ČRNA PA JE KIM![sm=jezicek.gif][sm=bravo.gif] STA PA PRAVI NAGAJIVKI!NAŠO PRINCESKO ZOYO PA ŽE ZELO ZANIMATA! SAMO ČAKAM DAN,KO SE BO ZOYA ZAČELA PLAZIT IN JIMA BO NONSTOP ZA PETAMI![sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

dreamhorse -> RE: naši ljubljenčki.. (7.8.2013 10:19:07)

Mi pa razmišljamo o nakupu kužka, pa se nekak ne morem odločit al ja ali ne.

aknela123 -> RE: naši ljubljenčki.. (7.8.2013 16:19:31)

samojed Oskar in mucek Miki sta naši živinici :)

asyka -> RE: naši ljubljenčki.. (7.8.2013 23:27:05)

Dreamhorse odločitev za psa je popolnoma enostavna. Odgovoriš si na vprašanja: sem ga pripravljen vsaj 3x na dan peljati ven, imam čas se vsaj 3 ure na dan ukvarjat s psom, sem mu pripravljen kupovati kvalitetno hrano in skrbeti za njegovo zdravlje nadaljnih 10+ let, sem se pripravljen prilagoditi dopustom (ali vzeti psa s sabo, ali imam primerno varstvo zanj), sem dovolj odgovorna oseba, da bom psa obdržala tudi če pride do vedenjskih težav psa (in bom te po najboljših močeh poizkušala odpraviti) ali če v dom pride nov otrok,....

Saj vem, da se sliši tečno, ampak sem prepričana če bi vsak ki si omisli psa in bi tuhtal (kar vrjamem, da bi premišljujete in tehtate + in -) manj psov končalo v zavetiščih.

Drugače pa doma imam 2 činčili (biba in Uha) in psa Atil [sm=smiley1.gif]

Stran: [1]