Lasišče (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Lepota in moda

Sporočilo

v3sn4 -> Lasišče (12.3.2013 11:37:48)

Rabim vaso pomoc!! [sm=zmeden.gif]

Lasisce je taksno da lahko znoris zraven, je prhljaj in kot da so luske zraven, nevem niti prav opisat, vglavnem malo vecji delci od prhljaja.. Probala sem ze vse od samponov za lase in vse iz lekarne in ne pomaga nic..

Obstajajo kaksni domaci recepti?

ali kaj se naj naredim?
[sm=zmeden.gif]

pridna_janja -> RE: Lasišče (12.3.2013 11:54:40)

jaz sem imela prhljaja in masne lase občasno me je tudi srbelo lasišče potem sem imela kuro 40 tablet Fidibiotin od fidimeda prav piše na škatli za lepe lase in kožo in ti povem sem zelo zadovoljna z rezultati zdaj imam pa šumeče tablete od cinka tako da čez poletje bom še eno kuro imela z Fidibiotin.Probaj ti ne bo žal škatla stane okoli 5 evro
IZVIRNO SPOROČILO: v3sn4

Rabim vaso pomoc!! [sm=zmeden.gif]

Lasisce je taksno da lahko znoris zraven, je prhljaj in kot da so luske zraven, nevem niti prav opisat, vglavnem malo vecji delci od prhljaja.. Probala sem ze vse od samponov za lase in vse iz lekarne in ne pomaga nic..

Obstajajo kaksni domaci recepti?

ali kaj se naj naredim?
[sm=zmeden.gif]

v3sn4 -> RE: Lasišče (12.3.2013 11:59:47)

hvala za odgovor! [sm=smiley27.gif]

Ker ne poznam tega izdelka, a tole si kupila v lekarni!?

lastovica -> RE: Lasišče (25.3.2013 9:59:09)

Jaz sem imela v srednji šoli kar dosti težav s prhljajem, in sem v lekarni kupila šampon od Vichy-ja proti prhljaju za mastno lasišče (obstaja pa tudi za suho). Uporabljala sem ga kakšno leto (verjetno bi morala prenehati že, ko je prhljaj izginil [sm=smiley36.gif]) in moram reči, da mi je odlično pomagal. Po tistem sem ga še nekajkrat uporabila, bolj preventivno, sedaj ga pa že nekaj let ne uporabljam več.

Sedaj uporabljam DM-ovo znamko šampona Balea, ki je pH nevtralen in nimam nikakršnih težav. [sm=smiley1.gif]

Stran: [1]