Koliko ur (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

Daschi -> Koliko ur (12.3.2013 10:02:33)

spanja potrebujete, da čez dan normalno funkcionirate?

A se vam zdi, da ga z leti potrebujete več ali manj?

Hope2 -> RE: Koliko ur (12.3.2013 10:10:29)

Pred otrokom bi rekla 10 ur obvezno. Po 3 letih nespanja in zbujanja vsako noč po 20-30x, pa zbujanja ob 5 zjutraj... lahko rečem, da smo tudi preživeli[sm=smiley36.gif]. Zdaj ko mali končno spi, pa sem spet mnenja 9-10ur neprekinjenega spanca in me že iz tira vrže, če me samo 1x na noč pokliče ali pa zjutraj vrže iz prijetnih sanj.

Nekako mi ure niso tolk pomembne, bolj mi je pomembno, da je spanec nemoten in da se zjutraj sama zbudim, ampak sanja svinja kukuruz[sm=jezicek.gif]

alda -> RE: Koliko ur (12.3.2013 10:11:04)

Dashi si padla v "igro"?

[sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif]

Kar se pa vprašanja tiče: več ko ga je boljše se počutim!!

Da pa sploh vzdržim normalen tempo dneva, pa vsaj 8ur.
Ni kaj prava zaspanka sem![sm=smiley1.gif]

Daschi -> RE: Koliko ur (12.3.2013 10:13:56)

Moram odpirat nove teme, ker se mi že fulj pozna pri točkah. Hočem prvo nagrado, London za tri dni.

Aja, jaz ga potrebujem zmeraj manj. Spanja. Ko so bli otroc majhni, bi lahko spala 15 ur, zdaj pa mi je dosti 8 ur. Včeraj sem spala pa 7 in je premalo. Ja.
Zato tud vprašanje. Ker sem zaspana danes. [sm=smiley36.gif]

Kajchyy -> RE: Koliko ur (12.3.2013 10:14:49)

Jaz sem tud blaaaazen zaspanc [sm=jezicek.gif] Mora bit vsaj 10 ur! Na srečo imam tazga dojenčka doma, ki spi 12 ur neprekinjeno [sm=smiley36.gif]. Še dobro, ker me je bilo kar strah, kako bom ponoči vstajala in kok bom zaspana hihi

alda -> RE: Koliko ur (12.3.2013 10:30:08)

IZVIRNO SPOROČILO: Daschi

Moram odpirat nove teme, ker se mi že fulj pozna pri točkah. Hočem prvo nagrado, London za tri dni.

Aja, jaz ga potrebujem zmeraj manj. Spanja. Ko so bli otroc majhni, bi lahko spala 15 ur, zdaj pa mi je dosti 8 ur. Včeraj sem spala pa 7 in je premalo. Ja.
Zato tud vprašanje. Ker sem zaspana danes. [sm=smiley36.gif]

No mi je lažje da nisem edina mama, ki rabi skoraj toliko spanca ko njeni otroci [sm=jezicek.gif]

Zora* -> RE: Koliko ur (12.3.2013 10:57:11)

Evo, da ti malo pomagam [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Če bi bilo po moje bi spala po 8 ur, neprekinjeno. Ampak, ker v življenju stavi ne morejo vedno biti, tako kot hočemo: če spim po 6 ur cel teden, rabim za vikend vsaj 1x 8 ur. Če je tako, sem sicer utrujena, a dobro funkcioniram. No, navadno še tako ni, tako da se velikokrat lovim na robu izčrpanosti [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

josephine27 -> RE: Koliko ur (12.3.2013 21:51:59)

Najbolj spočita in sveža sem po 7,5 do 8 urah spanja. Če je manj se mi dela malo in se mi po par dneh že krepko pozna, da moram potem nadoknadit. Če pa več spim napr. 10 ur sem cel dan lenobna in se mi nič ne da. Ne opažam, da bi se to kaj spreminjalo.

Krisa -> RE: Koliko ur (13.3.2013 1:10:27)

manj kot 8 ur spanja, sem kot zombi. pa tud kdaj grem spat je odvisno - če grem okorg 11, sem kul, če grem okrog 2 zjutraj, pa tud če spim 8 ur, sem nenaspana [sm=smiley36.gif]

Flavia_ -> RE: Koliko ur (13.3.2013 10:03:31)

Za mene je optimalno 9 ur in več spanja na noč, kar pa ni vedno izvedljivo [sm=smiley1.gif]

gsatalema -> RE: Koliko ur (13.3.2013 11:46:06)

Vsaj 8 ur spanja moram imeti, drugače ni iz mene nič... koncentracija in storilnost na 0 [sm=smiley36.gif]

Shorty_ -> RE: Koliko ur (13.3.2013 14:01:09)

spanja potrebujete, da čez dan normalno funkcionirate?

A se vam zdi, da ga z leti potrebujete več ali manj?
Zmeraj več, nekje 7-8 dnevno

Stran: [1]