Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kdo vam je dovolil?! 14.3.2013 20:29:11
|
|
|
|
Stanislava_
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka uuu, Stana - 1000 postov. evo šopka slavljenki: Oooooo, bogato. Tole se je pa splačalo priklikat in prištrikat do jurja.
|
|
|
|
RE: Kdo vam je dovolil?! 14.3.2013 20:33:01
|
|
|
|
Stanislava_
|
Ob viskoem jubileju se zahvaljujem moderatorjem za ekzakten odgovor na v uvodnem postu postavljeno vprašanje. In ker vem, da vas je ob jubileju zbranih veliko, še za ves njihov trud pri posredovanju težav s forumum tistim, ki bi težave odpravili. Verjamem, da ste naredili vse, da bi informacija prišla na prava ušesa in da ste žal omejeni z resursi.
|
|
|
|
RE: Kdo vam je dovolil?! 15.3.2013 1:15:05
|
|
|
|
Vijoličarka
|
Stanislava, čestitke! Jaz sem potrebovala, hm, pojma nimam - cca 7 -10 let?, da sem se približala tisočici. Kakorkoli, jutri je zadnji dan tekmovanja in po moje smo RR-jevke in RR-jevci zmagali, ker smo se borili v najtežjih mogočih pogojih. V zahvalo za trud, požrtvovalnost in predanost, nam, iskreno upam, pripada ureditev tehničnih težav, o katerih že vrabci čivkajo.
|
|
RE: Kdo vam je dovolil?! 15.3.2013 6:44:11
|
|
|
|
alda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vijoličarka Stanislava, čestitke! Jaz sem potrebovala, hm, pojma nimam - cca 7 -10 let?, da sem se približala tisočici. Kakorkoli, jutri je zadnji dan tekmovanja in po moje smo RR-jevke in RR-jevci zmagali, ker smo se borili v najtežjih mogočih pogojih. V zahvalo za trud, požrtvovalnost in predanost, nam, iskreno upam, pripada ureditev tehničnih težav, o katerih že vrabci čivkajo. pripada nam vsem najmanj državno priznanje za požrtvovalnost in skrb za toploto našega ljudstva-, saj smo posekali več dreves, ko belci v Amazonki!
|
|
RE: Kdo vam je dovolil?! 15.3.2013 13:53:21
|
|
|
|
Vijoličarka
|
alda Ne le, da smo bile požrtvovalne drvarke, še na tone čokolade smo pojedle, ne glede na to, da je lepo število RR-jevk na dieti. Predanost, da ji ni para.
|
|
RE: Kdo vam je dovolil?! 18.3.2013 14:54:47
|
|
|
|
alda
|
jaz dobiti ena nagrada Howk!! Čokolada!! Kdaj dobiti nagrada? Howk?
|
|
RE: Kdo vam je dovolil?! 18.3.2013 15:31:53
|
|
|
|
nyna84
|
IZVIRNO SPOROČILO: tashq IZVIRNO SPOROČILO: Vijoličarka tashq, nima veze oziroma je ne bi smelo imeti, koliko sporočil ima posamezini uporabnik. Me veseli, da vsaj nekomu dela. Kateri brskalnik pa uporabljaš? ja vem, da naj ne bi smelo imeti povezave, vendar glede na to, da nekaterim dela, nekaterim pa ne, se splača vsaj poskusiti. uporabljam pa google. ??? Sprašuje po brskalniku in ne iskalniku (btw, google nima ničesar skupnega z RR forumom, čeprav ga imaš nastavljenega za domačo stran ) A uporabljaš Explorer, Mozila Firefox, Netscape Navigator, Opera, Safari,...? Men je danes celo odprlo okno za odgovor v tretjem poskusu.
< Sporočilo je popravil nyna84 -- 18.3.2013 15:32:18 >
|
|
RE: Kdo vam je dovolil?! 18.3.2013 16:50:29
|
|
|
|
tashq
|
IZVIRNO SPOROČILO: nyna84 IZVIRNO SPOROČILO: tashq IZVIRNO SPOROČILO: Vijoličarka tashq, nima veze oziroma je ne bi smelo imeti, koliko sporočil ima posamezini uporabnik. Me veseli, da vsaj nekomu dela. Kateri brskalnik pa uporabljaš? ja vem, da naj ne bi smelo imeti povezave, vendar glede na to, da nekaterim dela, nekaterim pa ne, se splača vsaj poskusiti. uporabljam pa google. ??? Sprašuje po brskalniku in ne iskalniku (btw, google nima ničesar skupnega z RR forumom, čeprav ga imaš nastavljenega za domačo stran ) A uporabljaš Explorer, Mozila Firefox, Netscape Navigator, Opera, Safari,...? Men je danes celo odprlo okno za odgovor v tretjem poskusu. ups... nism glih domača s temi računalniškimi stvarmi. ok, uporabljam internet explorer
|
|
|
|
RE: Kdo vam je dovolil?! 19.3.2013 6:23:16
|
|
|
|
Čebel@
|
jaz jih imam 16000 pa mi odpira v prvem ali pa drugem kliku
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?