Gita 83 -> Jokanje novorojenčka (11.3.2013 17:47:54)
|
Pozdravljene mamice. Zanima me vaša izkušnja glede jokanja novorojenčka. Moja je stara 5 tednov in ko se podojima še vedno joče, čeprav dojima skoraj eno uro in vem da mi poje veliko, ker vidim kako mi vleče in kako požira mleko. Sproti podirava kupčke. In čeprav je sita se potem ko jo dam v posteljico joče, jo vzamem v roke spet joče, v bistvu jo težko pomirim. In ko jo pomirim je kake pol ure ali uro vredu, je mirna,opazuje, se pogovarjama itd...in potem spet jok in jo pomiri samo dojenje, se pravi da bi bila nonstop pri meni na dojki. To pa pravijo, da ni dobro, da se bo otrok preveč razvadil in da jo bom lahko imela potem takem nonstop na dojki. Ko jo po eni uri dam k sebi, se mal poigra z dojko, ne poje skoraj nič, se pravi da ni lačna, ampak joče pa tako zelo, kot da je sestradana. :) Ali ima katera isto izkušnjo? Ostale pravijo, da dojijo na 2-3 ure, meni to uspe le takrat, ko je zunaj v vozičku in mi spi kot top, v hiši mi čez dan spi vse skupaj eno urco ostalo je budna, se pravi nekaj časa opazuje, potem pa joče. Tudi pestovanje ji ni všeč. Ali tudi katera izmed vas doji po eni uri, je to normalno? Hvala in lep pozdravček.
|
|
|
|