Anonimen -> očkova depresija (10.3.2013 10:08:15)
|
Živjo, stvar je taka, ki si je ne bi nikoli pričakovala. Imava 8 letno zlato hčerko, jaz pa sem v skoraj 5. tednu nosečnosti.Pred zanositvijo se je veselil, da bi imeli še enega člana, celo sobo je šel gledat kako bi omare preuredili, klical alples itd..Skratka je bil navdušen nad tem. Sedaj ko je izvedel za novico pa ga obdajajo hudi strahovi predvsem zaradi njegove starosti. Poleti bo star 40 let in se na smrt sekira, kako bo prvih 10 let sfolgal, pa da bo otrok trpel zaradi "starega očeta", da ga bodo v šoli zafrkavali, da bog ne daj da umre ko ima mali 20 let....Pa še to, a ni šel brat na internet, kako nekateri trpijo, ker so jih imeli starši pri 40-ih in so nekaterim tudi umrli, ko so imeli samo 27 let in bili totalno nezreli za tak šok??Nikoli si nisem tega pričakovala in mi je zelo hudo zanj.Trdi da ni prav da sem tako egoistična, ker je on striktno proti in me zelo prosi za splav.a jaz nočem niti slišati o tem. Je v taki depresiji, da je šel včeraj v kopalnico se zjokat in poslušat žalostne pesmi od Faith Hill. Po drugi strani pa sem jaz presrečna ker sem noseča, saj sem si od nekdaj želela 2. Sem 34 let stara, mislim ravno na zgornji meji, po mojem mnenju.Jaz se ne sekiram tako kot on. Mene je mama imela pri 32-ih, oče pa je bil takrat 35.Pa nisem nikoli čutila nekih travm in ali posledic zaradi njihovih kasnih let. Veliko berem, da ima precej ljudi otroka pri 40+. Želela bi slišati izkušnje iz prve roke, če ste morda podobno doživljali s partnerjem in kako ga je minilo, če ga je. Prosim za kako spodbudno besedo, saj se bojim da ne bi še jaz zašla v depresijo. Hvala.
|
|
|
|