RR prenova (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...



Sporočilo


mateyka -> RR prenova (9.3.2013 21:46:38)

mislim, a še koga moti, da te ko klineš na temo, namesto da te vrže na zadnji post, odnese čisto na dno in to pomeni da gledaš un BEDEN MENI in ti ni nič jasno kaj se dogaja? pol pa itak scrolaš gor - whats the point da te vrže na dno pol? [sm=smiley29.gif]
da ne govorim kako miceni in nepomembni zgleda zdaj header od ringaraje zgoraj, o logotipu pa raj ne bi - zgleda kot ena otroška čevljarska blagovna znamka ki hoče konkurirat cicibanu, pa nima za burek. upam da niste preveč plačal za tale logo, ker drugače so vas nat**nili..




chezAnA -> RE: RR prenova (9.3.2013 22:40:54)

Hehe.
Ko sem prebrala, da so se  nas odločili pocrkljati in da če opazimo spremebo, sem bila prepričana, da je super presenečenje brezhibno delovanje foruma. Pa sem hotela nekaj napisati in sem ugotovila, da temu ni tako. Potem pa sem prebrala vse in videla, da so to tudi zapisali, da bo delovanje ostalo nespremenjeno[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Jah, no.
Kakšne barve je ozadje, pa kaj je narisano in s kakšnimi črkami je napisano ... Mi je pravzaprav čisto vseeno. Vam ne?




mateyka -> RE: RR prenova (10.3.2013 16:36:21)


IZVIRNO SPOROČILO: chezAnA
Kakšne barve je ozadje, pa kaj je narisano in s kakšnimi črkami je napisano ... Mi je pravzaprav čisto vseeno. Vam ne?


eh, men ne. samo to je poklicna deformacija - never mind me [sm=smiley36.gif]




Stanislava_ -> RE: RR prenova (10.3.2013 18:13:07)

Ma kr neki [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. MAlo roza, malo rjavo...kot da je zmanjkalo barve [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Delovanje foruma pa jim itak ni v interesu..ker ga ne obvladujejo, če bi slučajno še kdaj deloval tako kot tehnika v povprečju deluje danes.




Stran: [1]