2 vprašanji (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

nutela -> 2 vprašanji (9.3.2013 10:02:25)

Pozdravljene,

prvo vprašanje: je kje v Avstriji kaka trgovina z otroškimi vozički. V kratkem nameravam v Ikeo in me zanima ali se mi splača pogledat še tam za voziček (najraje kar komplet 3 v 1)-se mi bo cenovno izplačalo? Imajo tam podobne znamke kot pri nas ali kake druge znamke? Vsako vaše mnenje je dobrodošlo.

drugo vprašanje pa je vaš predlog za ime lokala.Nekaj imamo že nagruntano, ampak vseeno mogoče kak predlog iz vaše strani.Lokal bo imel pijačo in hrano, je v manjši občini v bližini sprehajalne poti in zraven je letni bazen.Hvala že vnaprej za vaš predlog.

LP, od nosečke, ki se že veseli prihoda 3. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]

*bubi* -> RE: 2 VPRAŠANJI (9.3.2013 10:38:06)

IZVIRNO SPOROČILO: nutela

Pozdravljene,

prvo vprašanje: je kje v Avstriji kaka trgovina z otroškimi vozički.

Govorim za Graz:

Ikea se nahaja v West centru, tam je Toys in zraven Baby1One. V obeh trgovinah imajo tudi vozičke, ponudbo si lahko pogledaš že na netu. Baby1One ima tudi svojo znamko, ki se mi zdi podobna BabyWeltu.

Potem je v bližini tudi Kika, ki ima tudi solidno ponudbo (na internetu bolj malo), morda več znamk srednjega in višjega ranga.

Sicer pa v Avstriji pride v poštev tudi XXXLutz, ena trgovina je že v Grali (manj ponudbe), ena pa v centru Graza, kjer je velik otroški oddelek.

petea -> RE: 2 VPRAŠANJI (9.3.2013 11:43:08)

Vmes, med Toysom in Ikeo, pa je v West centru še Interspar, kjer imajo tudi pogosto kakšne akcije otroške opreme.

TomTaylor -> RE: 2 VPRAŠANJI (9.3.2013 12:39:39)

IZVIRNO SPOROČILO: nutela

Pozdravljene,

prvo vprašanje: je kje v Avstriji kaka trgovina z otroškimi vozički. V kratkem nameravam v Ikeo in me zanima ali se mi splača pogledat še tam za voziček (najraje kar komplet 3 v 1)-se mi bo cenovno izplačalo? Imajo tam podobne znamke kot pri nas ali kake druge znamke? Vsako vaše mnenje je dobrodošlo.

drugo vprašanje pa je vaš predlog za ime lokala.Nekaj imamo že nagruntano, ampak vseeno mogoče kak predlog iz vaše strani.Lokal bo imel pijačo in hrano, je v manjši občini v bližini sprehajalne poti in zraven je letni bazen.Hvala že vnaprej za vaš predlog.

LP, od nosečke, ki se že veseli prihoda 3. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]

1. ne vem

2. Oaza ali pa Fatamorgana

Stran: [1]