Spontani splav (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Upamo skupaj

Sporočilo

littlestar5 -> Spontani splav (9.3.2013 10:00:23)

Živjo.
Kako ste nadaljevale po splavu? Jaz sem imela SS v 6 tednu. Čez noč so me obdržali v bolnici, ker še ni bilo videti vgnezditve in ker je hormon hitro padel so me odpustili. Sedaj se bo ščistilo samo kot normalna M. Pregled imam 25. marca in ne vem kaj naj pričakujem. Na pregledu v bolnici so omenjali tudi neko pregrado. Kako dolgo po splavu se ne sme zanositi? Sedaj do pregleda ne smem imeti spolnih odnosov, kako dolgo pa je potrebno paziti še potem? Je imela katera podoben problem? Kako ste šle skoz to?

mojsonci -> RE: Spontani splav (9.3.2013 10:09:47)

[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] žal mi je....
ne vem jst ga imam sedaj brez krvi in čakam, da se ulije mi je isto hormon padel iz 240 čez dva dni 80....
sva pa midva v postopku umetne oploditve....in greva z naslednjo m.lahko po zamrznenčka....meni so rekli, da eno m.počakat potem pa akcija-....
pregrade naj se ne bi ugotavljalo v nosečnosti..tudi meni so nekaj govorili, pa sem se sedaj naročila samoplačniško pr dr-Pušenjaku-...
pri meni je bil samo problem, da niso vedeli kje je nosečnost locirana, ker se pri tako zgodnji še ne da ugotovit...če hormon pade je načeloma vse ok....
drži se in čimprej plusek [sm=bravo.gif]
aja po prvem splavu sem zanosila 3mesece po abraziji, dec.operirana marca nosečka in imamo sedaj tri leta starega fantiča [sm=bravo.gif]

Anonimen -> RE: Spontani splav (9.3.2013 10:27:21)

[sm=smiley19.gif][sm=smiley31.gif]
Če ti ne delajo abrazije, ne rabiš čakati sploh. Če pa obstaja možnost pregrade, je mogoče bolje počakati na pregled. Nekoliko poveča možnost ss.

littlestar5 -> RE: Spontani splav (11.3.2013 9:42:48)

upam, da bo meni tudi čimprej uspelo po tem dogodku [sm=smiley1.gif]

Stran: [1]