Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
materinska šola - ZD Šiška 12.9.2005 10:13:13
|
|
|
|
sazi
|
Jaz izkušenj z materinsko šolo še nimam, je pa moja sestra obiskovala tisto v ZD Šiška (pred dvema letoma). Bila je zelo zadovoljna, ker je bilo zeloooo malo nesečk (samo 7) in so lahko veliko spraševale in nasploh dobile veliko direktnih informaci. Tudi jaz razmišljam, da bi šla tja, samo šele v novembru ali decembru (rok imam februarja).
Če otroček ne bo prehiteval ,potem ne bo prepozno, ampak nikoli ne veš...
|
|
|
|
materinska šola - ZD Šiška 12.9.2005 12:50:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi jaz bi veliko raje šla v ZD Šiška. Samo so mi rekli, da še ni sigurno, da oktobra bo, verjetno je to odvisno od zanimanja. PDP imam takrat kot ti, devička. Sicer pa grem oktobra na kliniko.
Razmišljam tako: 100% te ne more nihče pripravit na porod, tiste osnovne stvari pa ti povejo bolj ali manj enako povsod. Tudi patronažne so potem iz tega ZD, če si doma na tem območju. Tako se težje zgodi, da ti v šoli o negi govorijo tako, potem pa drugače. Lokacija pa je itak bolj primerna, če si tam doma. Tudi to, da je nekje 5 srečanj, drugod pa 10, še ne pomeni nič.
Torej upam, da šola bo in se mi ne bo treba v center vozit.
|
|
|
|
materinska šola - ZD Šiška 13.9.2005 17:43:18
|
|
|
|
nincy
|
Ojla
Tudi jaz nameravam it v materinsko šolo v ZD Šiška, samo nič ne vem kdaj se začne bom pa v ponedeljek vprašala G in vam sporočim.
Bi bilo pa res fino če bi bila v ZD ker je vsaj men najbližje, v center me pa prav nič ne mika da bi hodila. A boste vse s sabo pripeljale partnerja? Moj po vsej verjetnosti ne bo mogel hodt zaradi službe.
Pozdravček
|
|
|
|
materinska šola - ZD Šiška 13.9.2005 18:35:53
|
|
|
|
devička
|
Začne se v torek, 4. oktobra, ob 16. uri. Jaz partnerja ne bom imela s sabo, ker ga tudi pri porodu ne bo. Mogoče bom s sabo vzela mamo
Torej se vidimo?
Pozdravček, DS.
|
|
|
|
materinska šola - ZD Šiška 14.9.2005 10:13:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Potem je termin že znan? Jaz pridem. Upam, da bo moj fraj, da bo lahko prišel vsaj 1. z mano (mislim, da je to pogoj). Za naprej pa bo verjetno prav tako težko zaradi službe.
|
|
|
|
materinska šola - ZD Šiška 14.9.2005 15:12:08
|
|
|
|
pat
|
hej!
mene pa zanima kaj in če kaj morm nardit? pokličem tja in se prijavim al kako to poteka. hvala za odgovor!
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?