Tinta/crnilo na steni (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Gospodinjski nasveti

Sporočilo

malaMravljica -> Tinta/crnilo na steni (7.3.2013 12:06:58)

Moj ustvarjalen otrok je ze spet ustvarjal [sm=smiley19.gif]

V Kinderjajcku je dobil tisti prstan s stampilko, ki ima pravo tinto notri in delas zige. In se je odpravu spet v njegovo sobo in postempljal steno. Pojma nimam kako naj to spravim dol. Skrajna moznost je, da tisti del spet prebelim, barvo imam, ce pa kdo ve za kaksen trik bom vesela.
Mi je sedaj padlo na pamet, brisalc za nalivno pero? Bi nesel dol? Ali obstaja se kaj drugega?

marantz -> RE: Tinta/crnilo na steni (7.3.2013 13:19:36)

A stene so bele al barvne?

Meni se je enkrat nekaj podobno zgodilo na belih stenah. Jaz sem raztopila pralni prah (tisti v zrnju) v vodi in nanesla na črnilo. Meni je vse neslo stran.[sm=bravo.gif]

Medea10 -> RE: Tinta/crnilo na steni (7.3.2013 15:34:38)

Kinder je zakon, a ne?
Našo je zadnjič tud zamikalo poštemljat na sveže pobarvano steno, pa sem kar z vlažilnim robčkom podrgnila in je šlo dol. Malo barve je odneslo, ampak ni ekstra videt.

malaMravljica -> RE: Tinta/crnilo na steni (7.3.2013 16:02:55)

Mein Kind ist zakon und Kinder sind zakon, Kinderjajcki s temi stampilkami pa grrrr... Ce te zanima zakaj grrr pa tko, en kolega je malemu za bozic prnesu celo pakungo, mislim da je 75 jajckov notri. Do sedaj jih je 25 pojedel. Je pa uni rekel, da bi on znoru, ce bi kot otrok dobil tako darilo in malemu se je res kar strgalo, ko je tisto odpru.

Stena je mocna temno runena barva, ze mal zdelana, ker sem ravno tam zadnjic voscenke dol brisala. Hvala vama, bom kar s praskom poskusla. Nisem upala, sem se bala da razmazem to modro barvo. Voscenke sem pa z megliotom dol dobila zadnjic.

Stran: [1]