|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF dr. Merlo
4.6.2013 14:56:58   
monsy
Nič se plača kar jst vem je prvih 6 zastonj. Če se pa motim naj me kira popravi. Ga bom uprašala ju3 še enkrat pa vam sporočim!!!!! user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 26
5.6.2013 21:11:38   
monsy
Jp zastonj je prvih 6 user posted image
mi začnemo avgusta ivf komaj čaaaaakaaaaaam!!!!!!!!user posted image

(odgovor članu monsy)
Neposredna povezava do sporočila: 27
11.8.2013 17:47:22   
cebelice
Monsy
hvala ker si vprašala:) kaj si ta mesec že v postopku? Koliko časa pa si čakala pri njemu za prvi IVF postopek, si bila prej na klomifenu in koliko časa. Sprašujem ker meni je tudi reku da gremo v jeseni v postopek, sam sem nekaj v juniju v čakalnici slišala ko so punce govorile da ne ve kako bo v jeseni zaradi denarja:)))

Držim pesti pa javi se kako ti gre:)))

(odgovor članu monsy)
Neposredna povezava do sporočila: 28
12.8.2013 14:40:37   
monsy
oj cebelice
...nisem še u postopku, sem dobila M, oni so pa na dopustu,...in še cel ta teden user posted image
Tko da kot zgleda bomo tud mi u septembru začeli..
klomifen sem pila 3 mesece ma že kakšno leto nazaj, pa ni pomagalo. čakala pa nisem neki dolgo, junija sem bila na pregledu in mi je rekel naj pokličem takoj avg. sva z mojim že vse uredila, dala oba kri, nabavila sem tablete,...kot je Merlo ukazal user posted image

samo še čakamo naslednjo M,...8.9. user posted image

Lp

(odgovor članu cebelice)
Neposredna povezava do sporočila: 29
12.8.2013 18:07:37   
cebelice
monsy
jaz sem tud zadnjič klicala in je sestra rekla da ga ni, tako da me je naročila za 2 sept. Sprašujem te glede klomifena, ker tud jaz sem pri njemu zdej nazadnje pila klomifen pa ni nič pomagal, zato sem dala še enkrat kri za pregled hormonov izvidi so o.k. kaj bo pa reku v sept. pa ne vem. Me zanima koliko dolgo si morala čakati da te je dal v  postopek. Aja kaj ti si njegova pacijentka?
O res škodauser posted image da ne boš mogla že ta mesec v postopek.
No potem se verjetno kje srečamo v čakalnici v sept.user posted image  Hm kakšne tablete pa si morala to nabavit, kaj ne plača zavarovalnica????

(odgovor članu monsy)
Neposredna povezava do sporočila: 30
13.8.2013 13:58:45   
monsy
cebelice imaš ZS user posted image

(odgovor članu cebelice)
Neposredna povezava do sporočila: 31
16.8.2013 18:38:15   
cebelice
monsy
lahko mi pišeš na mail user posted image metulcicamoja@hotmail.comuser posted image

l.p

(odgovor članu monsy)
Neposredna povezava do sporočila: 32
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...
Bolečine - znak, da je treba prisluhniti t...
Prisluhnite svojemu telesu, ko vas z bolečino opozarja, da je nekaj narobe.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?