pisanje velike začetnice (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Od šolarčka do šolarja

Sporočilo

noranate -> pisanje velike začetnice (6.3.2013 12:52:39)

Imamo velike težave, meša lastna , občna, .....In na konc sem zmešana še jaz!! A obstaja kakšna stran, kjer bi to lahko osvojili na zabaven način? Hvala![sm=smiley1.gif]

SU -> RE: pisanje velike začetnice (19.3.2013 13:48:40)

Jaz to še zdej mešam... :) Mogoče bi mu naredila en večji miselni vzorec (risalni list)... ga opremila z barvami (npr. vsako vrsto z drugo barvo) ... In potem ta MV dala nekam, da ga bo videl in si lahko pomagal z njim, ko bo imel takšno nalogo (npr. nad pisalno mizo). Pa naj si pomaga z njim. Počasi mu bo že ostalo v spominu. Nekateri si lažje zapomnijo miselne vzorce... zapomnijo si sliko, predvsem, če le-ta še podkrepljena z barvami. Lp

komarka -> RE: pisanje velike začetnice (26.3.2013 12:14:31)

Koliko pa je star otrok? Kako natančno mora to znat?

tashq -> RE: pisanje velike začetnice (26.3.2013 17:29:25)

IZVIRNO SPOROČILO: noranate

Imamo velike težave, meša lastna , občna, .....In na konc sem zmešana še jaz!! A obstaja kakšna stran, kjer bi to lahko osvojili na zabaven način? Hvala![sm=smiley1.gif]

imam isti predlog kot SU,lahko pa tudi vadita ob priložnostih. vidita, slišita (v knjigi, reviji, TV, prometni znak...) kakšno ime (lastno, občno...) pa naj pove, katero je in kako se zapiše (ali pa mu pomagaj), sčasoma bo že usvojil.[sm=smiley1.gif]

astrid1 -> RE: pisanje velike začetnice (28.3.2013 11:33:39)

Pobrskaj tukaj:

http://razrednipouk.weebly.com/slovenscaron269ina.html

Stran: [1]