poln nosek (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


valentina. -> poln nosek (12.9.2005 7:45:17)


Imamo dva in pol meseca starega fantka. Skoraj en mesec je že, odkar ima bolj poln nosek, čeprav tega ni videt, se pa sliši in težje diha. Dajem mu fiziološko, pa ni kaj dosti boljše. Jaz teh "mišk" nikakor ne morem dobit ven, razen tu in tam, ko kihne. Kam to gre, kako vi to rešujete?
In še mimogrede. kaj samo jaz ne morem prit na forum družina in partnerski odnosi? .

Lep dan vsem




tinatona -> poln nosek (12.9.2005 7:56:29)

Haj!

Moj je sicer star 5mesecev, ampak je treba isto nardit. Meni je to pokazala specialistka za ušesa, nos in grlo... V lekarni kupiš flaško (na tak način kot so one za kapljice, samo večjo - imajo jo v lekarni na Metelkovi v Ljubljani in stane 40sit). Malega vzameš v naročje - tako da sedi, ga z eno roko primeš za rokice, nekdo ga prime za glavo (jaz ga kar sama z brado fiksiram) in mu fajn brizgneš v eno nosnico (tako da pride skozi drugo ven) in postopek ponoviš z drugo nosnico... Mi je rekla da najboljš da to ponavljaš dokler cele flaške ne porabiš (jaz jo samo pol, ker malemu ni všeč). Je pa to res fajn - prej sem mu mogla fiziološko vsako uro dat noter... to pa naredim zjutraj, opoldan in zvečer, pa je kul.

Probaj, boš vidla.

LP tina




marjanaR -> poln nosek (12.9.2005 8:52:22)

Naša mala je stara 8 mesecev in od samega začetka ji nosek čistim tako, da najprej dam v vsako nosnico kapljico fiziološke, potem pa z biba palčko, na kateri sem malo potegnila vato dol(da nastane daljiši svaljek), očistim najprej eno potem drugo nosnico. Mucki se na palčko oz. vatko kar primejo. Mala je čisto mirna in je pri tem sploh ni treba držat.




Stran: [1]