Klomifen in bolečine (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Težave z zanositvijo

Sporočilo

Anonimen -> Klomifen in bolečine (5.3.2013 11:01:17)

Pozdravljene, imam eno vprašanje za tiste, ki ste jemale/jemljete klomifen.
Jaz sem ga sedaj jemala prvi mesec in do danes nisem imela nobenih težav, niti ovulacije nisem čutila bolj kot običajno.
Sedaj sem pa 4 dni pred menstruacijo in me jajčniki bolijo za pop****. Ali je to normalno, se je kateri to dogajalo?

Anonimen -> RE: Klomifen in bolečine (5.3.2013 12:37:42)

Zanima me tudi, če so lahko boleče prsi tudi posledica klomifena? Prej me namreč skoraj nikoli niso bolele.

monsy -> RE: Klomifen in bolečine (6.3.2013 16:58:22)

oj, pr meni je bilo isto,...pa tudi med SO in med O me je ful bolelo, joške obup niti taknit jih nisem mogla, zaspana sem bila skoz in zredila sem se 5 kg, ker sm full apetit dobila,...pa da bi vsaj [sm=nosecka.gif],niti to ni uspelo [sm=zmeden.gif] [sm=smiley13.gif]

Radenska_ -> RE: Klomifen in bolečine (1.4.2013 15:48:05)

Ojla

jaz sem v prvem ciklusu klomifena in 4-5 dan po ovulaciji so se mi pojavile bolečine v trebuhu. Najprej sodaj, pri sramni kosti, zdaj pa so se premaknile na predel okoli popka. Ful je neprijetno, boleče, težko hodim...
a se je kateri kaj takega dogajalo po Klomifenu in a je to normalno?

Meni je tako bedno da najraje sploh ne bi šla probat novega ciklusa. Včeraj sem umirala na wcju ob lulanju, danes to ni več težave ker me zdaj boli okrog popka [sm=smiley19.gif][sm=smiley24.gif][sm=smiley24.gif]

Valentina85 -> RE: Klomifen in bolečine (5.5.2013 13:26:09)

Jaz sem bila jeseni 3 mesece na klomifenu, brez dodatnih bolečin. Potem sem imela pregled pri ginekologu, ki mi je predpisal ponovno terapijo s Klomifenom. Od ovulacije do menstruacije sem imela grozne bolečine, na predelu jajčnikov, okrog popka, v križu. To sem trpela 2 meseca v tretji (zadnji) cikel pa sem šla brez Klomifena. Tako ali tako tokrat ni bilo uspeha z njim. Sprašujem se le, kaj je narobe, saj mi je 3 leta nazaj uspelo v 1.ciklu s Klomifenom. Ginekolog namreč ne pove kej dosti, sreča da imam čez dva tedna pregled.

Stran: [1]