babit, modri zob, dentalni studio,... (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...



Sporočilo


Pilar -> babit, modri zob, dentalni studio,... (5.3.2013 9:01:42)

To so nekateri našteti zobozdravniki v Ljubljani, oz. njihove ambulante...dentalni studio je mišljen na Viču....jaz bi res rada enega zobozdravnika( v Ljubljani ali okolici), ki je vredu, ni predrag, ne čakaš ko budala,...v glavnem hitro, kvalitetno in poceni[sm=smiley36.gif]




kokosh -> RE: babit, modri zob, dentalni studio,... (5.3.2013 9:42:04)

Midva z možem hodiva limat evre na zobe v Ambulatorij na Savski cesti. Čakanja ni, na vrsti si še v istem tednu, termini po dogovoru. Cene pa ... v bistvu nižje kot samoplačniške storitve pri s pacienti preobremenjenih koncesionarjih v zaledju (npr. rentgenski posnetek 1 zoba - 9 eur, bela zalivka 60 eur ... , v KR sem prej plačevala posnetek 17 eur, bela plomba 80 eur).




Pilar -> RE: babit, modri zob, dentalni studio,... (5.3.2013 10:03:03)

oj, pa si zadovoljna? Malo sem pogledala internetno stran in takole za brat je vredu...pa v praksi?




kokosh -> RE: babit, modri zob, dentalni studio,... (5.3.2013 10:19:23)

Sem zadovoljna, mož pa tudi. Plombe so praktično nevidne, grizne ploskve oblikovane kot pri zdravih zobeh in spolirane, obravnava je korektna, termini po dogovoru.

Se pa finančno vseeno precej nabere, sploh nama, ker sva po koncu študija ostala na cesti pri izbranem zobozdravniku, potem nekaj časa neuspešno iskala zobozdravnika s koncesijo in nato pristala pri enem bolj tako tako koncesionarju. Po grenki resnici, da kljub skoraj letu rednih obiskov pri zobozdravniku vsake 3 mesece načeti zob še vedno ni dobil plombe, sva zbežala reševati stanje k zasebniku. Hodiva pa k PG.




Pilar -> RE: babit, modri zob, dentalni studio,... (5.3.2013 11:51:46)

Hvala.




Stran: [1]