malaMravljica -> RE: Za vse,ki imate idealne postave :) (4.3.2013 17:38:56)
|
Jaz sem se malo pod tvojo zeljeno tezo in kon. st je tudi manjsa kot je tvoja zeljena. In ti povem s prve roke, da ne zivim od solat in vode. Ze celo zivljenje sem bolj kot ne kost in koza, pa sem bila od otroskih let do konca pubertete res zasvojena s cokolado. Res zasvojena, dvakrat pristala zaradi tega v bolnici, sedaj pa se trudim ne pretiravat z njo, pa jo se vedno pojem vec kot prevec. Jem vse, mogoce je moj stil kuhanja tak, da ne kuham s sladko smetano in ne pretiravam z mascobo, se trudim vsaj tu mal notr prinest kar pretiravam s sladkarijami, sam vsake tok naredim tudi kaj precej kaloricnega, ce je fino je pac treba vsake tok a ne. Tudi res je, da recimo ne pijem coca cole in takih zadev, kvecjemu kdaj kak pozirek, drugace bolj voda ali malinovec, caj. Kavo recimo pijem z malo mleka in ne s smetano. Cipsi in smokiji in take zadeve so pri nas neznanka, s cipsom se basem sam pred bozicem, ko filam piskote z nugatom in mi je to tako skadko. Sportala sem prej vec, odkar sem mami bolj malo, ker ni varstva, sam sedaj pa mal migam doma na dveh napravah, to vse za hrbtne misice. Pri meni so verjetno res geni. Hvala nona, zlata si bila tako in drugace!! No, pa klub temu malo pazim, sam to le zaradi zdrave prehrane. Ti povem pa se nekaj, vsi si zelimo postavo, ki je nimamo. Men so lepse mal bolj oblozene zenske kot sem jaz, ker kaksna obleka na meni res stoji kot na obesalniku, s kaksnimi 5 do 10 kg vec bi stala recimo lepse.
|
|
|
|