annastacia -> RE: ambulantna histeroskopija (29.3.2013 16:28:42)
|
Histeroskopija je za mano juhu! Res sem ogromno prebrala o posegu in sem bla ful pripravljena, za kar so tudi zaslužne punce s forumov in njihove izkušnje. Zato delim še svojo... Najprej, Maribor je super izbira, ginekologinja me je napotila tja, ker ima menda z njimi zelo dobre izkušnje. Operiral me je predstojnik, dr. But. Same pohvale zanj in sestro, vse je lažje ob tako prijaznem osebju:) Napihovanje s fiziološko je precej neprijetno, konkreten pritisk, bolečine pa kot kakšni hudi menstrualni krči. Sestro sem stiskala za roko pa veliko smo se pogovarjali:)) Samo rezanje pregrade je neboleče, le pri zadnjih rezih, proti koncu, sem občutla zbadajočo bolečino. Dobra stran, da je vse skupaj res hitro končano, tako da se da prenesti. Bi pa priporočala, da vzamete uro pred posegom ibuprofen. Lajša krče pa tudi pooperativne bolečine bodo manjše. Tako da jih pravzaprav sploh nimam, samo krvavitev. Znosen poseg, ki se ga po moje splača nardit, da se izognemo tveganjem. Pogumno rešite te pregrade pa srečno in brezskrbno naprej! ;)
|
|
|
|