Zakaj si zobe umivate samo dvakrat na dan (in le redko trikrat ali štirikrat)? (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

Stanislava_ -> Zakaj si zobe umivate samo dvakrat na dan (in le redko trikrat ali štirikrat)? (3.3.2013 22:21:35)

Torej zakaj?

dreamhorse -> RE: Zakaj si zobe umivate samo dvakrat na dan (in le redko trikrat ali štirikrat)? (4.3.2013 12:37:38)

Jaz si po kosilu ne umivam zob zato, ker mi je škoda pokvarit okus po dobri hrani, ki sem jo zaužila :)
Ravno zato si tudi ponoči, ko napadem čokolado, ne grem umit zob.... tak! [sm=smiley36.gif]

Hope2 -> RE: Zakaj si zobe umivate samo dvakrat na dan (in le redko trikrat ali štirikrat)? (4.3.2013 12:58:01)

Ker mi je to stvar navade. In tudi otroku ne drgnem 3x na dan, razen ko je hodil po kosilu spat. Ampak po opranih zobih zvečer ni več hrane, če je hrana ali pijača (razen vode) je ponovno umivanje zob- spet stvar navade

Penny -> RE: Zakaj si zobe umivate samo dvakrat na dan (in le redko trikrat ali štirikrat)? (4.3.2013 13:52:55)

Zaradi lenobe [sm=jezicek.gif]. Pa navade tudi, ja.

majčica1508 -> RE: Zakaj si zobe umivate samo dvakrat na dan (in le redko trikrat ali štirikrat)? (4.3.2013 13:52:56)

Zobe si umijem zjutraj in zvečer....Če jem solato z veliko česna si jih pa tudi obvezno umijem.....

ronja -> RE: Zakaj si zobe umivate samo dvakrat na dan (in le redko trikrat ali štirikrat)? (4.3.2013 14:06:59)

Ker mi je zobozdravnica to prepovedala. Včasih sem si jih umivala 5x na dan, po vsakem večjem obroku, pa so se mi začele dlesni umikat od pretiranega ščetkanja, vse skup je bilo kontraproduktivno. Tako da zdaj ubogam in umivam 2x na dan sebi, mali pa si 1x sami, 1x na dan (zvečer) pa jim še midva. V službi je to tudi precej nepraktično s ščetko na wc letat - vem, ker sem velikokrat umivala zobe v službi, ker sem bruhala, ko sem bila noseča in takrat si seveda umijem zobe.

benika -> RE: Zakaj si zobe umivate samo dvakrat na dan (in le redko trikrat ali štirikrat)? (4.3.2013 14:28:00)

Drgnite les z gobico parkrat na dan, pa boste videle, kaj se sčasoma zgodi. Pretiravanje v nobeno smer ni zaželjeno.

ronja -> RE: Zakaj si zobe umivate samo dvakrat na dan (in le redko trikrat ali štirikrat)? (4.3.2013 14:39:09)

Ja, saj zdaj vem - learned it the hard way[sm=smiley36.gif]. Samo včasih so nas pitali s tistim: "In po jedi vednomer..."

Tippi -> RE: Zakaj si zobe umivate samo dvakrat na dan (in le redko trikrat ali štirikrat)? (4.3.2013 15:07:41)

Verjameš ali ne, med tednom si jih umivam dvakrat, med vikendom pa trikrat[sm=smiley36.gif]. Zakaj tako? ker sem pač doma in si jih lahko. Ščetke v službi pa nimam.

ada2 -> RE: Zakaj si zobe umivate samo dvakrat na dan (in le redko trikrat ali štirikrat)? (4.3.2013 16:51:33)

omg, jaz v službi še prav časa nimam na wc lulat iti, kaj šele, da bi si šla zobe prat[img]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/img]

2x na dan je čisto ok, razen v kakih izjemnih primerih.... imam zdrave zobe, pa že celo življenje vidijo ščetko "samo" 2x dnevno[img]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/img]

liliana -> RE: Zakaj si zobe umivate samo dvakrat na dan (in le redko trikrat ali štirikrat)? (4.3.2013 20:21:49)

Ker je dvakrat na dan čisto dovolj.......[sm=smiley1.gif]

ronja -> RE: Zakaj si zobe umivate samo dvakrat na dan (in le redko trikrat ali štirikrat)? (5.3.2013 10:31:56)

omg, jaz v službi še prav časa nimam na wc lulat iti, kaj šele, da bi si šla zobe prat

če bi bruhala v službi, sem ziher, da bi ti pustili, da si potem še zobe umiješ;).

Stanislava_ -> RE: Zakaj si zobe umivate samo dvakrat na dan (in le redko trikrat ali štirikrat)? (5.3.2013 21:58:40)

IZVIRNO SPOROČILO: benika

Drgnite les z gobico parkrat na dan, pa boste videle, kaj se sčasoma zgodi. Pretiravanje v nobeno smer ni zaželjeno.

Zobje niso les [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Jaz si jih pa trikrat, če je le priložnost še četrtič [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Mehko umivam, čez dan, ne drgnem kot les. Saj nisem hlod, noooo.

Stran: [1]