Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Najlepši moški na svetu... 12.3.2013 21:52:38
|
|
|
|
catt
|
Damon Salvatore oziroma Ian Somerhalder mmmmmmmmmmmmmmmmm
|
|
|
|
RE: Najlepši moški na svetu... 12.3.2013 22:03:22
|
|
|
|
josephine27
|
Jaz padam na starejše. Pa dedc mora bit dedc. Če je več časa v kopalnici kot jaz odpade na celi črti . Kateri je najleši bi težko rekla. Vem pa katerega najraje poslušam. The Boss je sam eden
|
RE: Najlepši moški na svetu... 12.3.2013 23:16:57
|
|
|
|
Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: alda Frodo ne straši zgodaj dopoldne!! Malo moram
|
|
RE: Najlepši moški na svetu... 12.3.2013 23:21:45
|
|
|
|
Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka no ja Frodo, kot da so teli doprsni kipi kdaj bili zelo realistični Enako kot govorice, da je bil lustkan IMO lepota je v oceh opazovalca. Imela sem sosedo, za katero so vsi govorili, da je grda kot noc. Meni je zenska vedno bila in se dan danes mi je izjemno lepa, ker je ne samo lepa, temvec krasna osebnost.
|
|
RE: Najlepši moški na svetu... 13.3.2013 1:05:41
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin IZVIRNO SPOROČILO: mateyka no ja Frodo, kot da so teli doprsni kipi kdaj bili zelo realistični Enako kot govorice, da je bil lustkan glede na to kako atletsko je živel, je mel ziher lep telešček
|
|
|
|
RE: Najlepši moški na svetu... 13.3.2013 8:32:29
|
|
|
|
Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin IZVIRNO SPOROČILO: mateyka no ja Frodo, kot da so teli doprsni kipi kdaj bili zelo realistični Enako kot govorice, da je bil lustkan glede na to kako atletsko je živel, je mel ziher lep telešček Pa fajn bele zobe
|
|
RE: Najlepši moški na svetu... 13.3.2013 8:51:14
|
|
|
|
urška
|
IZVIRNO SPOROČILO: josephine27 The Boss je sam eden tukaj se pa jaz takoj podpišem. ga greš letos spet poslušat/gledat?
|
|
|
|
RE: Najlepši moški na svetu... 13.3.2013 10:44:38
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin IZVIRNO SPOROČILO: mateyka IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin IZVIRNO SPOROČILO: mateyka no ja Frodo, kot da so teli doprsni kipi kdaj bili zelo realistični Enako kot govorice, da je bil lustkan glede na to kako atletsko je živel, je mel ziher lep telešček Pa fajn bele zobe eh, kaj pa veš. jaz redno hodim k zobarju pa mam plombe. moj mož pa niti ene, pa ne dela kaj dosti več kot jaz. lahk da je mel dobre gene za zobe in je imel lep nasmeh - bel, kot tale smiley
|
|
|
|
RE: Najlepši moški na svetu... 13.3.2013 13:31:25
|
|
|
|
Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin IZVIRNO SPOROČILO: mateyka IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin IZVIRNO SPOROČILO: mateyka no ja Frodo, kot da so teli doprsni kipi kdaj bili zelo realistični Enako kot govorice, da je bil lustkan glede na to kako atletsko je živel, je mel ziher lep telešček Pa fajn bele zobe eh, kaj pa veš. jaz redno hodim k zobarju pa mam plombe. moj mož pa niti ene, pa ne dela kaj dosti več kot jaz. lahk da je mel dobre gene za zobe in je imel lep nasmeh - bel, kot tale smiley Upanje umre zadnje
|
|
RE: Najlepši moški na svetu... 13.3.2013 13:36:40
|
|
|
|
StrawberrY
|
Andy Garcia mmmmmmmmmmmmmm
|
|
|
|
RE: Najlepši moški na svetu... 13.3.2013 13:51:03
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: StrawberrY Andy Garcia mmmmmmmmmmmmmm tu pa jaz tudi dodam mmmmmmmm
|
|
|
|
RE: Najlepši moški na svetu... 13.3.2013 14:36:31
|
|
|
|
josephine27
|
IZVIRNO SPOROČILO: urška IZVIRNO SPOROČILO: josephine27 The Boss je sam eden tukaj se pa jaz takoj podpišem. ga greš letos spet poslušat/gledat? Ja grem. Samo se še dogovarjam z možem kam in kdaj. Verjetno gremo v Nemčijo, ker smo ko je v Padovi zasedeni. Komaj čakam wiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
RE: Najlepši moški na svetu... 13.3.2013 22:20:18
|
|
|
|
elevitka
|
hmmm a samo eden ? William Levy, Ryan Gosling, Chris Pine, Matt Damon, Collin Farrell,...in še bi se našlo
|
|
RE: Najlepši moški na svetu... 14.3.2013 8:27:35
|
|
|
|
alda
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka hmmm a samo eden ? William Levy, Ryan Gosling, Chris Pine, Matt Damon, Collin Farrell,...in še bi se našlo Collin tudi meni njami!!
|
|
RE: Najlepši moški na svetu... 14.3.2013 10:47:08
|
|
|
|
mateyka
|
Colin ja, lušen zelo..
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?