RE: II pričakujemo APRILA 2013 (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Upamo skupaj

Sporočilo

CheryBlossom -> RE: II pričakujemo APRILA 2013 (26.3.2013 21:48:27)

Punce še maaaalo in se začne naš mesec, mesec pluskov in dveh črtic! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Joj, koliko nas je z žalostnimi zgodbami. [sm=smiley19.gif] Tudi jaz sem imela 1x SS v zgodnji nosečnosti (v 7. tednu), naslednja nosečnost vse OK, nazadnje pa sem rodila mrtvega otroka v 38. tednu (se je ustavil srček). Ampak vem, da je z mano vedno in povsod... In ravno tako so z vami vaše pikice oz. angelčki, ki bodo poskrbeli, da bo z naslednjo nosečnostjo in otročkom vse tako kot mora biti. In kar nas ne ubije, nas gotovo naredi močnejše!

Držim pesti, da bodo plavalčki plavali v pravo smer pri vseh, kjer je O ali se le-ta bliža [sm=smajl.gif][sm=smiley32.gif][sm=smiley32.gif][sm=pikapoka2.gif]

oreh -> RE: II pričakujemo APRILA 2013 (27.3.2013 8:54:45)

Po dolgem času spet pozdravljene![sm=smiley36.gif]
Tale marec pa res ni bil ne vem kako ploden, a kmalu bo prišel vaš mesec in vsem želim, da bi ugledale težko pričakovani plusek.
veliko vas je novih, nič bat, hitro boste prešaltale na druge teme, upam, da pa prav nobena tukaj ne požene korenin.
Seveda pa veliko mislim in držim pesti in vem kaj doživljate vse stare borke, ki še čakate, a ne bo lepšega dne, ko bo katera od vas sporočila najlepšo novico[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif].
Sedaj pa bo kmalu katte na vrsti, da nam pove, da se že cartajo v troje.

Valencia -> RE: II pričakujemo APRILA 2013 (27.3.2013 17:59:39)

a vam povem, zakaj marec ni bil uspešen?
Ker je tako preklemano mraz, da so še plavalčki otrpnili[sm=jezicek.gif]

April bo rozast...fuuul rozast-I can feel it[sm=rozacrtici.gif][sm=rozacrtici.gif][sm=rozacrtici.gif]

Lep dan vsem vam[sm=pikapoka1.gif]

ela23 -> RE: II pričakujemo APRILA 2013 (29.3.2013 9:14:32)

Valencia, jaz sem tud mraz okrivila, nekdo pač mora bit uržah.[sm=jezicek.gif] Ne morem verjet, da sem lahko vesela, da danes pada dež, in to samo zato, ker ne pada sneg! Sicer pa, april je pred vrati ... držim pesti za polno novih [sm=nosecka.gif][sm=nosecka.gif][sm=nosecka.gif]! papa

Luckasmucka -> RE: II pričakujemo APRILA 2013 (29.3.2013 13:35:07)

Živjo,
me kar nekaj časa ni bilo na forumu, je tudi pri nas bolj žalosten čas. Je bil moj v bolnici, tako da se tudi od aprila poslavljam [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]. Držim pesti pa za vse vas, da se vam izpolni največja želja[sm=duda.gif][sm=duda.gif][sm=duda.gif]!!!
[sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif]

Maj je mesec ljubezni, pravijo ....[sm=bravo.gif]

snika -> RE: II pričakujemo APRILA 2013 (30.3.2013 7:09:42)

Dobro jutro.
Že 3 kroge si redno merim BT, in mi je prišel kar lep graf[sm=smiley1.gif]. A danes, 3 dan po ovulaciji, ki bi morala biti temp višja, je nizka in to 36,3[sm=smiley13.gif]. Merila sem si jo z 2 različnima termometroma ker sem bila tako šokirana. Zvišana temp. je pri meni nad 36,5., je pa 17 dan ciklusa.
Vem, da je bilo o tej BT že veliko rečenga, pa da nihče ne more vedeti[sm=zmeden.gif], ampak to me je spravilo v slabo voljo. Bom vidla kaj bo jutri.

Lep dan vsem.

ela23 -> RE: II pričakujemo APRILA 2013 (30.3.2013 9:05:39)

Snika, sama sem si poskušala BT meriti šele ta mesec, tako da v resnici prav veliko ne vem, moj graf pa je bil popolnoma zmešan, ker sem uporabljala pokvarjen termometer. Domišljam pa si, da na temperaturo telesa vpliva vrsta dejavnikov, zato ne vidim razloga za skrb. Glavo pokonci![sm=smiley36.gif]

Radenska_ -> RE: II pričakujemo APRILA 2013 (30.3.2013 9:38:59)

Evo moj graf, zaenkrat je kar taprav :) Upam da bo kaj dobrega prinesel.

[img]http://shrani.si/t/1A/B6/4FdTDQcf/graf.jpg[/img]

snika -> RE: II pričakujemo APRILA 2013 (30.3.2013 10:12:10)

moj grafikon pa pride ta cikelj takole
[img]http://shrani.si/f/2W/kX/5JTczHk/41.png[/img]

Radenska_ -> RE: II pričakujemo APRILA 2013 (30.3.2013 10:43:09)

snika, saj tole pa čist dobro zgleda!
Lahko grez a vgnezditev, takrat temperatura lahko pade in se potem spet dvigne.

snika -> RE: II pričakujemo APRILA 2013 (30.3.2013 11:02:53)

No, fain. upam da bo kaj takšnega =)[sm=smiley1.gif].

Anonimen -> RE: II pričakujemo APRILA 2013 (30.3.2013 11:27:34)

Radenska_ za vgnezditev je še prehitro...

lizika86 -> RE: II pričakujemo APRILA 2013 (30.3.2013 12:00:05)

Hej, da se še jaz malo javim....[sm=smiley1.gif]

Cheryblossom, žal mi je tudi za tvoji žalostni zgodbi, verjemi, tisti, ki to doživi, razume [sm=smiley19.gif] Verjamem pa, da nam kmalu uspe [sm=smiley1.gif]

Joj, ta bazalna T. Če ne bi zadnjič ginekologinja videla O na ultrazvoku, bi rekla, da je moj cikel totalno neovulacijski [sm=smiley1.gif] Ni tipične sluzi, ni špikanja, ni temperature, NIČ! No, po ovulaciji imam malce višjo T (tam okrog 36.7, 36.8). Nikoli pa mi ne gre nad 37. Upam, da je vseeno lahko OK. Včeraj, to je bilo 9.dan po O, mi je pa iz 36.8 padla kar na 36.5. Sem se ustrašila in rekla, da najbrž ne bo nič...danes pa spet 36.8. Je možno, da je bila potem res vgnezditev? Prvič slišim, da takrat T lahko malo pade....Jooooj, upam [sm=smiley13.gif]

Me pa prsi zeloooo bolijo, upam le, da ni samo zarad Dabrostona [sm=smiley13.gif] Zadnje čase sem tudi bolj zaspana, utrujena...upam, da ni le prevelika želja vse skupaj [sm=smiley13.gif] Saj veste! Bo jasno že čez nekaj dni. Pomoje naredim prvi testek v TOR, če bo že kaj pokazalo. M imam pa itak neredne. Takrat bo že 34.ti dan v ciklu, kot sem jo zadnje mesece dobila.

Snika, mislim pa, da se lahko vgnezditev zgodi tudi že malce prej, tudi že 4., 5. dan, tako da je možno, veš. Držim pesti [sm=smiley1.gif]

Jeeeej, kmalu bo prišel naš mesec, Vsem želim dve veliki, debeli [sm=rozacrtici.gif] in eno [sm=pikapoka1.gif] za srečo! LP

snika -> RE: II pričakujemo APRILA 2013 (30.3.2013 12:55:46)

lizika86 : Jaz tudi do sedaj nisem mila nikoli 37°, vedno leto 36,9°. bomo videli kaj bo, ste me zelo potolažile, in res upam da ne bo jutri [sm=hudicek1.gif].

Penny -> RE: II pričakujemo APRILA 2013 (30.3.2013 13:42:36)

IZVIRNO SPOROČILO: lizika86

Joj, ta bazalna T. Če ne bi zadnjič ginekologinja videla O na ultrazvoku, bi rekla, da je moj cikel totalno neovulacijski [sm=smiley1.gif] Ni tipične sluzi, ni špikanja, ni temperature, NIČ! No, po ovulaciji imam malce višjo T (tam okrog 36.7, 36.8). Nikoli pa mi ne gre nad 37. Upam, da je vseeno lahko OK. Včeraj, to je bilo 9.dan po O, mi je pa iz 36.8 padla kar na 36.5. Sem se ustrašila in rekla, da najbrž ne bo nič...danes pa spet 36.8. Je možno, da je bila potem res vgnezditev? Prvič slišim, da takrat T lahko malo pade....Jooooj, upam [sm=smiley13.gif]

Kdo ti je rekel, da mora bit BT nad 37°C? [sm=smiley1.gif] Ta informacija je napačna in sekiraš se za brezveze, res [sm=smiley1.gif]. Zgoditi se mora jasen dvig, tako da se vidi, da je graf dvofazen (nižja T pred O in višja po O), pa po O mora bi konstantno povišana. 36,8 je čist OK!
Padec 9. dan je pa mogoče res vgnezditev, glede na to, da je naslednji dan bil spet dvig [sm=bravo.gif].
Torej temperatura je, špikanja pač ni, tega itak ne čutijo vse, sluz pa tudi ni 100% znak ovulacije (jaz je recimo nisem imela), to samo pomeni, da imajo plavalčki malo bolj neugodno okolje v nožnici, ker sluz jim pomaga pri premikanju do cilja, pa v dobri sluzu lahko preživijo dlje časa.

Night -> RE: II pričakujemo APRILA 2013 (30.3.2013 15:44:18)

snika, a si BT merila tako kot ponavadi? Si ponoči kaj vstajala? Si neprespana? Marsikaj vpliva na temperaturo, tudi telovadba in pitje alkohola. Sicer je za vgnezditev malo zgodaj, ampak je vse možno, ker lahko, da si ovulacijo imela kak dan prej, pa se ti BT dviga z zamikom. Boš videla, kako bo jutri.
Tudi jaz skoraj nikoli nimam 37°, mi pa niha od 36-39, večinoma je na 38°. Meni jo poviša tudi utrogestan.
Jaz nimam absolutno nobenih znakov, itak je še prezgodaj, imam pa itak občutljive prsi še od PMS prejšnji ciklus [sm=smiley13.gif] Kar nekako zrasle so mi oz. bolj polne so. Saj se ne pritožujem ([sm=smiley36.gif]), samo je res malo čudno.

Katte -> RE: II pričakujemo APRILA 2013 (30.3.2013 15:55:26)

IZVIRNO SPOROČILO: oreh
Sedaj pa bo kmalu katte na vrsti, da nam pove, da se že cartajo v troje.

Ja, mi se res že cartamo v troje. Naš mali se je rodil 25.3., porod zelo hiter, zdravi smo, cartamo se, jemo in spimo. Popoln je. To iz srca želim vsem vam. Stare borke, na koncu se izplača vse čakanje!
Srečno v aprilu.

lizika86 -> RE: II pričakujemo APRILA 2013 (30.3.2013 17:58:47)

Penny, ja, saj pomoje je res T čisto OK. Je pa res, da če bereš kake članke, forume, naj bi se T ob ovulaciji dvignila nad 37 in tam nekako vztrajala....pri meni je bil dvig iz 36.3 na 36.6 in to je blo to. Me je še ginekologinja mal čudn gledala, ko sem rekla, da ni nad 37...sam res je pri vsaki drugače. Pač splošno, imam v drugem delu cikla sedaj nekako za 0.2 stopinji višjo kot v prvem, razlika je res mala, ko pogledam graf.

Saj sem že rekla. Ko sem si prvi mesec merila T, je bil graf cela zmešnjava, nobenih drastičnih dvigov, šlo je parkrat lepo počasi dol in gor...sem že mislila, evo, nimam sploh ovulacij, pa sem ravno takrat zanosila [sm=smiley1.gif] Tako da res ni treba te bazalne jemat čisto resno in natančno. Važno, da je malo razlike, kot si rekla...

Tko, upajmo, da bo ta mesec res naš mesec [sm=smiley2.gif]

Katte, tebi pa iskrene čestitke, lepo se cartajte, si zaslužiš [sm=smiley17.gif]

snika -> RE: II pričakujemo APRILA 2013 (30.3.2013 18:31:40)

IZVIRNO SPOROČILO: Night

snika, a si BT merila tako kot ponavadi? Si ponoči kaj vstajala? Si neprespana? Marsikaj vpliva na temperaturo, tudi telovadba in pitje alkohola. Sicer je za vgnezditev malo zgodaj, ampak je vse možno, ker lahko, da si ovulacijo imela kak dan prej, pa se ti BT dviga z zamikom. Boš videla, kako bo jutri.
Tudi jaz skoraj nikoli nimam 37°, mi pa niha od 36-39, večinoma je na 38°. Meni jo poviša tudi utrogestan.
Jaz nimam absolutno nobenih znakov, itak je še prezgodaj, imam pa itak občutljive prsi še od PMS prejšnji ciklus [sm=smiley13.gif] Kar nekako zrasle so mi oz. bolj polne so. Saj se ne pritožujem ([sm=smiley36.gif]), samo je res malo čudno.

Ne pijem alkohola, nisem vstajala ponoči, ponavadi spim kot top[sm=jezicek.gif]. Spat sem šla ob 10h zvečer in ustala ob 7h. Sem pa res sodeč po toku imela ravno 2 dni pred O, ki jo kaže graf, izcedek ki naj bi bil značilen za O[sm=zmeden.gif]. Nevem upam da bo jutri že višja T, bom poročala. Upam pa da me ne preseneti [sm=hudicek1.gif], saj imam v torek pregled.

snika -> RE: II pričakujemo APRILA 2013 (31.3.2013 8:05:50)

Dobro jutro punce.
Da poročam, danes je T - 36,8..tako da s5 visoka.

Vesele velikonočne praznike!
[img]http://shrani.si/f/3b/oN/2khkMEdd/images.jpg[/img]

Night -> RE: II pričakujemo APRILA 2013 (31.3.2013 10:17:27)

snika, včeraj sem na enem tujem forumu prebrala, da je eni pokazal test pozitivno že 6 DPO! Sicer so redke, ampak vgnezditev je res možna že prej, ali pa je bila tudi ovulacija prej, kot sem že napisala. Držim pesti, da gre pri tebi za to!
Kdaj boste kaj testirale? Jaz bom v petek. Ta teden pred M se mi vedno tako vleče. Kako se zamotite?

oreh -> RE: II pričakujemo APRILA 2013 (31.3.2013 11:08:34)

Oooo, Katte, čestitke!!! ja, dosti zgodb se srečno konča po načelu slab začetek, dober konec! Čestitam še enkrat!

Radenska_ -> RE: II pričakujemo APRILA 2013 (31.3.2013 12:00:50)

Katte čestitkeee!!!!

snika: super vidiš, meni se je pa iz 36.8 dvignila še na 37.1 lol

Night: Jaz splo hnekako ne razmišljam o tem preveč, ker sem bila že tolikokrat razočarana z negativnim testom, da ga prej kot 9.4. sploh ne bom delala.Na žalost ga pač moram naredit, da prekinem potem s Prometriumom.

Jaz sem pa od včeraj obupno. Pomojem sem fasala vnetje mehurja, boli me za znoret (ne peče), samo boli...Pak o grem lulat fuuullll boli. Včeraj zvečer je bilo še dobro :( a ima katera kakšen nasvet? Zaenkrat ogromno pijem, jem C vitamin in brudnične kapsule...Pa pijem samo nesladkan čaj in vodo. Kdaj lahk opričakujem izboljšanje?

Potem tega sem pa ponoči imela še ful hude krče, v črevesju se mi zdi, potem ko sem šla sredi noči na potrebo je bilo ok...Dihanje imam malo oteženo...Bojda vse posledica Klomifena, čeprav mi ni jasno, saj sem imela samo en vodilni folikel in nekaj manjših.

snika -> RE: II pričakujemo APRILA 2013 (31.3.2013 12:20:46)

O tvoja T je dober znak =), upam da bova obe 9.4 zagledale magični +. Jaz imam tudi takrat dan, ko naj bi dobila [sm=hudicek1.gif].
Glede vnetja mehurja ti pa ne znam pomagat. Upam, da se pozdraviš.

lananai -> RE: II pričakujemo APRILA 2013 (31.3.2013 15:44:36)

Katte, čakala sem tole sporočilo! Čestitke!!! [sm=bravo.gif]

Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>