lizika86 -> RE: II pričakujemo APRILA 2013 (30.3.2013 12:00:05)
|
Hej, da se še jaz malo javim....[sm=smiley1.gif] Cheryblossom, žal mi je tudi za tvoji žalostni zgodbi, verjemi, tisti, ki to doživi, razume [sm=smiley19.gif] Verjamem pa, da nam kmalu uspe [sm=smiley1.gif] Joj, ta bazalna T. Če ne bi zadnjič ginekologinja videla O na ultrazvoku, bi rekla, da je moj cikel totalno neovulacijski [sm=smiley1.gif] Ni tipične sluzi, ni špikanja, ni temperature, NIČ! No, po ovulaciji imam malce višjo T (tam okrog 36.7, 36.8). Nikoli pa mi ne gre nad 37. Upam, da je vseeno lahko OK. Včeraj, to je bilo 9.dan po O, mi je pa iz 36.8 padla kar na 36.5. Sem se ustrašila in rekla, da najbrž ne bo nič...danes pa spet 36.8. Je možno, da je bila potem res vgnezditev? Prvič slišim, da takrat T lahko malo pade....Jooooj, upam [sm=smiley13.gif] Me pa prsi zeloooo bolijo, upam le, da ni samo zarad Dabrostona [sm=smiley13.gif] Zadnje čase sem tudi bolj zaspana, utrujena...upam, da ni le prevelika želja vse skupaj [sm=smiley13.gif] Saj veste! Bo jasno že čez nekaj dni. Pomoje naredim prvi testek v TOR, če bo že kaj pokazalo. M imam pa itak neredne. Takrat bo že 34.ti dan v ciklu, kot sem jo zadnje mesece dobila. Snika, mislim pa, da se lahko vgnezditev zgodi tudi že malce prej, tudi že 4., 5. dan, tako da je možno, veš. Držim pesti [sm=smiley1.gif] Jeeeej, kmalu bo prišel naš mesec, Vsem želim dve veliki, debeli [sm=rozacrtici.gif] in eno [sm=pikapoka1.gif] za srečo! LP
|
|
|
|