Janchy1986 -> RE: Novembrke 2013 (9.3.2013 18:51:14)
|
Zdravo, še ena nosečka se oglaša :) V drugem mesecu truda nama je s fantom uspelo in je včeraj pokazalo pozitivni test. M mi je zaostajala 3 dni. Ker sem bila skeptična (na testu FS je bila druga črtica precej rahlo obarvana) sem prejle naredila še test CB in se je po nekaj sekundah že pokazal nedvomen plus :D Tako da če bo vse po sreči zibamo 14.11., nisem se pa še naročila na pregled. Ker sem se preselila in si v novem kraju še nisem izbrala novega ginekologa, sem danes pisala dvema ginekologinjama če sprejemata paciente in upam da bo ena odgovorila pozirivno. Drugače se bo treba naročiti še pri stari. Kaj mislite, naj folno začnem jesti še pred samim naročilom na pregled, ali naj počakam da pokličem ginekologinjo za pregled? Nameravam se sicer v naslednjem tednu naročiti, ampak ne vem kdaj bom dobila odgovor novih ginekologinj... Aja, drugače ni še nobenih simptomov, razen tega da so prsi precej boleče (tudi pri M so na začetku vedno malo boleče, vendar manj kot sedaj), pa v spodnjem delu trebuha čutim malo pritiska. Lulat hodim pa še enkrat pogosteje kot prej, ampak ne vem če ni to zato, ker sem prebrala da je to možen simptom :) Pa včeraj (predno sem naredila prvi test) sem imela na dnevnem vložku nekaj kapljic krvi. Čestitke vsem nosečkam, upam da bomo čez 9 mesecev vse presrečne poslušale kričanje naših malčkov :)
|
|
|
|