Anonimen
|
Glede na napisano, bi mu kar verjela da je utrujen. Sicer je pri nama čisto obratno, je pa tudi moj partner v obeh nosečnostih zavračal spolnost. Včasih je bila kar sila, saj se mi je libido povečal za 500%, ampak ga zaradi tega nisem gnjavla. Pomoje...pomoje je ne samo utrujen, ampak malo naveličan tega življenja, nasploh če praviš, da nikamor ne hodi in je al v službi, al doma. Pri nas ženskah je drugače, saj so nam otroci na prvem mestu, utrujenost gor ali dol, moški se pač umakne in kot sama praviš je pri tvojem posledica te naveličanosti pozno delo v službi, saj ga potem noben ne gnjavi, je daleč od doma, otrok in potrebne ženske. Zamišljaj si obratno zgodbo, da ti prideš domov utrujena oz. niti ne rabiš biti utrujena, si hočež vzet 5minut zase pa ti že diha mož za ovratnik, da pa hoče sexat. Govorim iz lastnih izkušenj, kako annoying je to določanje, kdaj bomo sexali, kdaj bo to...moj se je tega odvadil. Ja in kaj zdaj če gleda TV? Tudi jaz komaj čakam, da se lahko zleknem pred TV...včasih jaz dam otroka spat, včasih moj, ni pa to predmet spora, da pa sedaj raje poležavam, kot pa hopsam po njem. Tudi jaz mislim, da nima druge, saj je res nima niti časa imeti, ker mu dobesedno celi dan dihaš za ovratnik. Meni bi se zmešalo, da bi ga morala gledat vsak prosti trenutek. Dobesedno sta prilepljena drug na drugega.
|