liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin Opa, spet znova kazanje s prstom.. ce je on, lahko tudi jaz. Ne gre tako, ker Jankovic lahko rece, ce lahko Janez, lahko jaz... in smo spet znova pri osebni integriteti... Jankovic NI (bil) predsednik vlade ( v odhodu) in neposredno ne uveljavlja svojo vizijo drzave. ne kadruje itn... Seveda....saj ljudje to izbiramo, to želimo......ker potem lahko tudi mi.....če predsednik vlade laže in krade lahko tudi jaz....če župan laže in krade, lahko tudi jaz.....v bistvu tako funkcioniramo že precej let, kot družba.......in nam to odgovarja, dokler nas tisti, ki krade ne udari po žepu..... In Jankovič JE BIL kandidat za predsednika vlade.....resen kandidat...in še vedno je v igri s svojimi zamrznitvami....... IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin In praktično ves parlament in vsaj 2/3 volilcev.......sprejema korupcijo, nepoštenje, sprenevadanje kot sprejemljivo pri enem predstavniku politične moči, pri drugem predstavniku pa ista dejanja obsoja..... Izbira manjsega zla... Ja.....ker cilj opravičuje sredstva..... IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin In dokler bomo državljani gledali na tako nepoštenost s figo v žepu, ne bo sprememb.....pa čeprav bomo vsak teden demonstrirali...... Seveda, da spremembe so. Gledamo JJ-a v odhodu. Nepoštenost v samem vrhu slovenske politike, kraja, laganje....pa še vedno ostaja....ker ljudje to toleriramo.......zgolj s Kanglerjevim in Janševim odstopom nismo storili nič, če na drugi strani iste nečednosti dopuščamo in se tolažimo z "izbira manjšega zla"....."cilj opravičuje sredstva"..... v bistvu niso problem politiki, problem smo ljudje, celotna družba.......ker delujemo po načelu, da je kraja, laž, korupcija sprejemljiva, če imam jaz sam kaj od nje ali če krade tisti, ki pripada moji opciji....... IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin Zakaj že je padla vlada Janeza Janše in zakaj je Zoran Jankovič še vedno župan Ljubljane in bianco predsednik Pozitivne Slovenije, stranke, ki predseduje sedanji vladi.....? Ocitno ti je jankovic etalon ravnanja. Ce ZJ lahko, lahko tudi JJ... ma kaksen podrepnik Seveda mi je.....skoraj je postal predsednik vlade......in v bistvu ni nič drugačen od Janeza Janše....oba zasedata pomembne položaje moči in odločanja v državi....oba jaz plačujem....in od obeh pričakujem, da sta tako načelna, da spoštujeta pravno državo, da ne kradeta, da ne lažeta, da se ne sprenevedata in ne kažeta davkoplačevalcem, ki ju plačujemo meseca v vodi....in oba sodita na politično smetišče in bi morata takoj zapustiti vse vzvode moči in odločanja......ker ne eden, ne drugi ni vreden, da zaseda tak položaj, kot ga.... Vendar ti tega nočeš (mogoče celo ne moreš?) razumeti....in si se spet v svojem slogu, ko ne veš več odgovoriti, poslužila zasmehovanja......
|