constanca -> RE: rabarbara (28.2.2013 14:57:53)
|
joj, jaz to ponavadi delam, ko imam guzvo, zato gre vse bolj tako od oka al kok ze recejo. Testo polozim v protfan za pite. Potem narezem rabarbaro na kocke. Ca. 1 cm max. in jo ppotresem po tem testu. Ev. se drugo sadje. Vse je surovo. Potem pa zmesam ca. 3 deci vse skupaj iz mleka, sladke smetane recmo pol, pol. Pa dodam se jajca, sladkor, ca. dve zlici pudiga. Tolk, da pride skor do vrha. ampak ne previsoko, ker naraste tudi se. Potem dam na sredo pecice na ca. 180 stopinj. Pecem po obcutku. Nekako vidis po vrhu kako je peceno. Je pa to sigurno najmanj pol ure do tri cetrt ure. Ves, pol zna po vrhu malo razpokat, ker rabarbara spusti tekocino, ampak to tudi pri vsem drugem sadju (jaz to delam iz vsega moznega, vcas dodam na dno se mandlje, pa po vrh maljdljeve listice itd). Sam pol ce pocukras, se to mal skrije. Upam, da ne bos razocarana. Ce bos naredila, te prosim za feedback. Da vidim, ce so samo moji morda nezahtevni jedci[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
|
|
|
|