RE: Mariborčanke,25.del (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Starši čvekamo

Sporočilo

oktober11 -> RE: Mariborčanke,25.del (31.7.2013 20:03:51)

IZVIRNO SPOROČILO: arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: majakla

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

Dan,

nisem uspela nič kaj gor ta teden več. V glavnem jutri (petek) za kavico katera?

Žal jaz ne morem, začnem jutri delat.

[sm=bravo.gif]

super za službo[sm=bravo.gif]

jaz mam na morju čas, da v miru razmislim o vsem, bo treba v kratkem v posle se podat....Imam polno vsega, od zamisli do načrtov....preveč..ampak...od ideje do uresničitve je dolga pot[sm=smiley3.gif]

samo res, ly, sem ti že čestitala za službo? spomin mam kot kura [sm=zmeden.gif] skratka, čestitke (ali prvič, ali drugič, saj ne vem [sm=smiley36.gif])

oktober11 -> RE: Mariborčanke,25.del (31.7.2013 20:05:47)

IZVIRNO SPOROČILO: oktober11

pa veselo googlam ter iščem vse mogoče informacije glede našega dopusta [sm=bravo.gif] [sm=smiley1.gif]

kam grete na morje?

na Zakintos [sm=ribica.gif][sm=morje.gif]
[sm=rak.gif][sm=smiley14.gif]

oktober11 -> RE: Mariborčanke,25.del (31.7.2013 20:06:59)

čer[sm=smiley1.gif]

Malo "srfam" po netu, kavo ravno popila.

Po vrtcu smo večina vsak dan v parku, ali na igralih ali pa kolesarita, se je M naućila brez pomožnih in je sedaj..akcija...

A dopoldne pridno hodi v ZPM in tam ustvarja svoje umetnine...tak da jima ni dolgčas..

Evo z eno nogo že na morju, še pikico.....pa smo le dočakali, kak se je vleklo...grrrrrr..

Samo po novem tak kompliciram....prej nisem nikoli[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif], em se zgleda tu nalezla....pakiranje je muka ....[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

ta vikend grete na morje? zakaj pa kompliciraš? glede česa?

ly117 -> RE: Mariborčanke,25.del (31.7.2013 20:25:58)

IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

Dan,

nisem uspela nič kaj gor ta teden več. V glavnem jutri (petek) za kavico katera?

Žal jaz ne morem, začnem jutri delat.

[sm=bravo.gif]

super za službo[sm=bravo.gif]

jaz mam na morju čas, da v miru razmislim o vsem, bo treba v kratkem v posle se podat....Imam polno vsega, od zamisli do načrtov....preveč..ampak...od ideje do uresničitve je dolga pot[sm=smiley3.gif]

samo res, ly, sem ti že čestitala za službo? spomin mam kot kura [sm=zmeden.gif] skratka, čestitke (ali prvič, ali drugič, saj ne vem [sm=smiley36.gif])

Hvala, sam to še ni služba. To hodim samo legalno delat. Če pa bo služba pa bomo še vidli.

ly117 -> RE: Mariborčanke,25.del (31.7.2013 20:29:12)

pa veselo googlam ter iščem vse mogoče informacije glede našega dopusta [sm=bravo.gif] [sm=smiley1.gif]

kam grete na morje?

Res, super. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Za informacije pa bi samo do mene prišla bi ti pokazala slikice pa še kavo skuhala. [sm=smiley36.gif]
Kako si te uspela tvojega prepričat in kam točno greste?

majakla -> RE: Mariborčanke,25.del (31.7.2013 20:56:17)

Zakintos? Mmm... lušti. [sm=bravo.gif]

Arabela - Kam pa vi?

---

No, pa imam kolesarja. [sm=smiley14.gif]

---

Se vidimo jutri, bova probala čimmanj zamujat. [sm=smiley1.gif]

ly117 -> RE: Mariborčanke,25.del (31.7.2013 21:08:49)

Super.
Nas se že tudi vozi brez pomožnih koles cca. 14 dni. [sm=bravo.gif] ( morem se malo pohvalit [sm=smiley36.gif] )

arabela* -> RE: Mariborčanke,25.del (31.7.2013 22:49:58)

Super.
Nas se že tudi vozi brez pomožnih koles cca. 14 dni. [sm=bravo.gif] ( morem se malo pohvalit [sm=smiley36.gif] )

naša tud.....kak ga šiba...[sm=smiley1.gif]

v eni uri se je naučila..[sm=bravo.gif]

arabela* -> RE: Mariborčanke,25.del (31.7.2013 22:50:50)

Arabela - Kam pa vi?

Biograd na moru

arabela* -> RE: Mariborčanke,25.del (31.7.2013 22:51:49)

ufff, vi pa kar na hard...na brzake...

super, jaz bi tud, samo mi je daleč....pa letalo..eh[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

arabela* -> RE: Mariborčanke,25.del (31.7.2013 22:52:18)

To hodim samo legalno delat. Če pa bo služba pa bomo še vidli.

vsaj delo je...[sm=smiley1.gif]

arabela* -> RE: Mariborčanke,25.del (31.7.2013 22:53:22)

zakaj pa kompliciraš? glede česa?

nasplošno pr pakiranju in vsemu[sm=jezicek.gif]

ko smo bli nazadnje v toplicah za tri dni, sem od živcev fasala angino, vročino tam[sm=jezicek.gif]

oktober11 -> RE: Mariborčanke,25.del (1.8.2013 7:38:47)

kam grete na morje?

Res, super. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Za informacije pa bi samo do mene prišla bi ti pokazala slikice pa še kavo skuhala. [sm=smiley36.gif]
Kako si te uspela tvojega prepričat in kam točno greste?

saj sem te enkrat zadnjič že zasliševala na kavi, kak pa kaj [sm=smiley1.gif] čeprav se dodatnih info in kave ne bi noben branil [sm=smiley36.gif]

v Argassi gremo, v hotel Family inn (in nimam pojma kaj na pričakujem). mojega? ej, še sama ne vem, če bi to vedla bi že za drugo leto začela lobirati [sm=jezicek.gif] zaj pa upam da noben ne zboli do takrat.

oktober11 -> RE: Mariborčanke,25.del (1.8.2013 7:39:47)

zakaj pa kompliciraš? glede česa?

nasplošno pr pakiranju in vsemu[sm=jezicek.gif]

ko smo bli nazadnje v toplicah za tri dni, sem od živcev fasala angino, vročino tam[sm=jezicek.gif]

kak že ona pesem gre? vzem si ga na izi [sm=smiley1.gif] manj stresa = več zdravja.

(ok, vprašaj me čez kaki teden ko bom jaz pakirala [sm=smiley36.gif])

oktober11 -> RE: Mariborčanke,25.del (1.8.2013 7:40:15)

ufff, vi pa kar na hard...na brzake...

super, jaz bi tud, samo mi je daleč....pa letalo..eh[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

letalo je faaaajn [sm=bravo.gif]

oktober11 -> RE: Mariborčanke,25.del (1.8.2013 7:41:32)

jutro

čestitke za vse kolesarje, očitno so to poletje vsi začeli kolesariti [sm=bravo.gif] vam bom javila ko bo moj vsaj pedale na triciklu zavrtel [sm=smiley36.gif]

se vidimo na kavi pozneje [sm=bravo.gif]

bambixxx -> RE: Mariborčanke,25.del (1.8.2013 8:33:02)

se vidimo na kavi pozneje [sm=bravo.gif]

to je beseda! [sm=bravo.gif]

karmen7 -> RE: Mariborčanke,25.del (1.8.2013 9:07:52)

Jutro!

Jaz sem že malo pozabljena tukaj, ampak tiste ki greste na morje: uživajte na polno!!!!!!!!!

Pri nas kar dogaja: mali je po enem mesecu počitnic danes spet zaštartal z vrtcem. V soboto imamo rojstni dan na sporedu, naslednji vikend če bo ok vreme grem kampirat, ati gre v BIH na fantovščino. September pa itak dogaja: poroka, sindikalni izlet na morje [sm=bravo.gif], potem pa še vikend v Termah 3000 [sm=bravo.gif] Dogaja, dogaja...aja pa trije rojstni dnevi v septembru - auč denarnica.

oktober11 -> RE: Mariborčanke,25.del (1.8.2013 12:55:25)

IZVIRNO SPOROČILO: karmen7

Jutro!

Jaz sem že malo pozabljena tukaj, ampak tiste ki greste na morje: uživajte na polno!!!!!!!!!

Pri nas kar dogaja: mali je po enem mesecu počitnic danes spet zaštartal z vrtcem. V soboto imamo rojstni dan na sporedu, naslednji vikend če bo ok vreme grem kampirat, ati gre v BIH na fantovščino. September pa itak dogaja: poroka, sindikalni izlet na morje [sm=bravo.gif], potem pa še vikend v Termah 3000 [sm=bravo.gif] Dogaja, dogaja...aja pa trije rojstni dnevi v septembru - auč denarnica.

nisi pozabljena, brez skrbi [sm=smiley1.gif]

vam pa dogaja, dolgčas vam res ne bo [sm=bravo.gif]

dopust boš še mela kaj, da prideš na kako kavo? al pa če med službo ven skočiš? sklepam da nimaš tak daleč do železničara [sm=smiley1.gif]

ly117 -> RE: Mariborčanke,25.del (1.8.2013 12:57:56)

saj sem te enkrat zadnjič že zasliševala na kavi, kak pa kaj [sm=smiley1.gif] čeprav se dodatnih info in kave ne bi noben branil [sm=smiley36.gif]

Saj do 11-ga je še 10 dni. [sm=smiley36.gif]

oktober11 -> RE: Mariborčanke,25.del (1.8.2013 12:58:08)

sem probala prej dudo ukiniti, pred spanjem. ko se je 45 minut drl sem obupala in šla po dudo. vztrajni otrok, popustljiva mama [sm=smiley22.gif]

oktober11 -> RE: Mariborčanke,25.del (1.8.2013 12:58:53)

Saj do 11-ga je še 10 dni. [sm=smiley36.gif]

to je pa tudi res [sm=bravo.gif][sm=smiley36.gif]

bambixxx -> RE: Mariborčanke,25.del (1.8.2013 13:02:53)

sem probala prej dudo ukiniti, pred spanjem. ko se je 45 minut drl sem obupala in šla po dudo. vztrajni otrok, popustljiva mama [sm=smiley22.gif]

ja, ker je v domačem okolju. zato pa ti pravimo, da to naredi prvi dan na morju. [sm=smiley2.gif]

bambixxx -> RE: Mariborčanke,25.del (1.8.2013 13:04:40)

IZVIRNO SPOROČILO: karmen7

Jutro!

nisi pozabljena, brez skrbi [sm=smiley1.gif]

vam pa dogaja, dolgčas vam res ne bo [sm=bravo.gif]

dopust boš še mela kaj, da prideš na kako kavo? al pa če med službo ven skočiš? sklepam da nimaš tak daleč do železničara [sm=smiley1.gif]

Karmen super za dogajanje, ti vsaj ni dolgčas [sm=smiley1.gif]. Pa videti je, da uživaš tukaj v službi [sm=smiley20.gif].

bambixxx -> RE: Mariborčanke,25.del (1.8.2013 13:18:13)

kaki cuker je mala Sara [sm=9nebesa.gif][sm=9nebesa.gif][sm=9nebesa.gif], sem kar lušte dobila [sm=smiley36.gif].

Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 46 [47] 48   Naslednja stran >   >>