Arwenko -> RE: Mariborčanke,25.del (5.6.2013 9:34:22)
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Jutro Kaj zaj? Se selimo na fb? Moj jutranji povzetek še: Nik se drl pol ure za vsako pikico, npr. sem šla po narobni strani mize, prijela ga za napačno roko, pol sem bila prehitra pri vratih, ker je on mislil bit prvi, nisem mu dala dežnika, ni več deževalo, bo gledal risanke, ko pride domov, Kaj bo pa on jedel, če je čokolada prepovedana, ne bo jedel kruha, dežnik mu nisem dovolj hitro pobrala, sam je mislil vrata ograje pred vrtcem odpret, prehitro sem hodila, on ne bo rekel dobro jutro, vzgojiteljica ga ne sme gledat, nič ne bo povedal, ... NAJ NADALJUJEM [sm=jezicek.gif] . Hb mi je pol dal lupčka, pomahal in že veselo šibal v igralnico. [sm=smiley36.gif] Aja, sem pozabila: začelo se je, ker ni dobil čokolina, pa še zobe sem mu umila - OJOJ, grozna mami sem.Toliko. Uf, mi je že lažje. [sm=smiley1.gif] Selitev na FB, jaz sem absolutno za, ker tam sem lahko vsaj na telefonu gor. Vse ostalo mi je pa poznano zadnje tedne, vidim da bo še trajalo par let ne [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
|
|
|
|