matcar -> RE: Mariborčanke,25.del (17.5.2013 14:24:46)
|
Dan! Lepo,da me pogrešate![sm=smiley31.gif]Pri nas ludi dnevi,spet ene laufarije za znoret.Pa malo sem bla depresivna pa mi ni blo za pisat,sem pa vsak dan prebrala,kaj delate.Komaj čakam na 1 vikend v juliju,da malo vsak odklopim,ker se mi bo počasi utrgalo.[sm=zmeden.gif] Majakla-zakon majca,bi jo kr mela[sm=jezicek.gif]! Tjašika-to z zobi je tudi meni čist mimo pri mojih,vse nekak kontra ven hodi.[sm=zmeden.gif] Arwenko-[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]za pupo,pa[sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif]za gleženj,sem dala pri Teo-tu skozi,pa še 3 tedne gipsa.[sm=smiley11.gif] Ly-bravo za hojo,ko bi še jaz mela tvojo voljo,bi blo super![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Bambi-te čist razumem,bogi T.[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] Upam,da nisem kaj ven spustila oz.katere.[sm=zmeden.gif] Se pa ubadam z dekliščino že en teden pa poroko,ki bo naslednji teden.Tak,da še to za povrhu.Aja,pa še mamino 60.letnico![sm=smiley13.gif]Ki pa bom dnar vzela,pa pitanje.Mogoče mi bo Jankovič kakih 10.000€ posodo za vedno![sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
|
|
|
|