RE: Mariborčanke,25.del (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Starši čvekamo

Sporočilo

majakla -> RE: Mariborčanke,25.del (16.5.2013 11:55:28)

Hej

Mater kak lije. [sm=smiley36.gif]

Sicer sem v sobah, zdaj sem na pavzici, pol pa me še ena čaka.

Če bo vreme ostalo kot je, pa bom starega za sladico do trikotne vlekla oz. tiščala, ker bom zadi.

Bambi: držim pesti, da če še nista gotova, sta pa vsaj zdaj že na vrsti.
______

Letim, že korenine poganjajo. [sm=smiley36.gif]

majakla -> RE: Mariborčanke,25.del (16.5.2013 21:35:49)

Čer

Pijem Šveps in ugotavljam, da bi verjetno vodka poleg pasala...

majakla -> RE: Mariborčanke,25.del (16.5.2013 22:35:16)

Matcar, ena zate:

[img]http://www4.slikomat.com/13/0516/vl6-aba.jpg[/img]

[sm=smiley4.gif]

bambixxx -> RE: Mariborčanke,25.del (17.5.2013 8:10:10)

jutro,

včeraj sva z mukami porihtala pregled. na vrsti sva bila ob 11.45h, ob 13.15h se je zbudil, potem še 1 uro ni smel pit in po tem še 1 uro ne jest [sm=smiley29.gif]. in ker je to "samo" pregled, ni dobil niti kosila, kar mi ni noben vnaprej povedal. tak da je dobil najprej napolitanke in smokije za jest, kar sva pač imela s sabo. domov sva prišla ob 17.30h crknjena v nulo. izvid dobimo po pošti [sm=zmeden.gif]

Ly [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] za trening, kar tako naprej.
Arwenko me te tudi že pogrešamo, pridita z najmanjšo [sm=9nebesa.gif] čimprej na kako kavico.
Oktober meni se tudi mišice poznajo od Kalvarije - mi vaga spet več kaže [sm=smiley36.gif], ker so pač mišice težje od špeha.

oktober11 -> RE: Mariborčanke,25.del (17.5.2013 8:57:49)

dan

včeraj bli v mass-u v planetu tuš, smo celo kupili dvojne poletne sandale za malega. tolko o tem ko mi je zadnjič moj rekel da ni čisti nič bl [sm=zmeden.gif] dedi [sm=jezicek.gif]

ly bravo, tak se dela [sm=bravo.gif] saj vem kaki je tvoj plan - dosti vaje, da nas naslednjič po celi črti prehitiš [sm=smiley36.gif]

arwenko čestitke za še eno punčko [sm=bravo.gif]

bambi uf, to pa sploh ni blo fajn včeraj [sm=zmeden.gif] vsaj nekaj sta imela poleg za jesti. ej, ampak veš kaj, zaj vem zakaj mam 2 kg več kot pred začetkom zime.... mišice [sm=jezicek.gif] hvala, zaj si me potolažila [sm=jezicek.gif]

ly117 -> RE: Mariborčanke,25.del (17.5.2013 9:19:11)

Jutro! [sm=smiley1.gif]

Danes pa mi ni za športat, jutri pa spet dalje. Upam. [sm=jezicek.gif]
Morem še it tudi po nakup, pa mi tudi ni.

IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

včeraj sva z mukami porihtala pregled. na vrsti sva bila ob 11.45h, ob 13.15h se je zbudil, potem še 1 uro ni smel pit in po tem še 1 uro ne jest [sm=smiley29.gif]. in ker je to "samo" pregled, ni dobil niti kosila,

Revež mali. Celi dan je mogel bit lačen.

IZVIRNO SPOROČILO: oktober11

ly bravo, tak se dela [sm=bravo.gif] saj vem kaki je tvoj plan - dosti vaje, da nas naslednjič po celi črti prehitiš [sm=smiley36.gif]

Pismo zdaj si pa razkrinkala moj načrt. [sm=jezicek.gif]

IZVIRNO SPOROČILO: oktober11

arwenko čestitke za še eno punčko [sm=bravo.gif]

IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

Arwenko me te tudi že pogrešamo, pridita z najmanjšo [sm=9nebesa.gif] čimprej na kako kavico.

Podpis

matcar -> RE: Mariborčanke,25.del (17.5.2013 14:24:46)

Dan!

Lepo,da me pogrešate![sm=smiley31.gif]Pri nas ludi dnevi,spet ene laufarije za znoret.Pa malo sem bla depresivna pa mi ni blo za pisat,sem pa vsak dan prebrala,kaj delate.Komaj čakam na 1 vikend v juliju,da malo vsak odklopim,ker se mi bo počasi utrgalo.[sm=zmeden.gif]

Majakla-zakon majca,bi jo kr mela[sm=jezicek.gif]!
Tjašika-to z zobi je tudi meni čist mimo pri mojih,vse nekak kontra ven hodi.[sm=zmeden.gif]
Arwenko-[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]za pupo,pa[sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif]za gleženj,sem dala pri Teo-tu skozi,pa še 3 tedne gipsa.[sm=smiley11.gif]
Ly-bravo za hojo,ko bi še jaz mela tvojo voljo,bi blo super![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Bambi-te čist razumem,bogi T.[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Upam,da nisem kaj ven spustila oz.katere.[sm=zmeden.gif]
Se pa ubadam z dekliščino že en teden pa poroko,ki bo naslednji teden.Tak,da še to za povrhu.Aja,pa še mamino 60.letnico![sm=smiley13.gif]Ki pa bom dnar vzela,pa pitanje.Mogoče mi bo Jankovič kakih 10.000€ posodo za vedno![sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

majakla -> RE: Mariborčanke,25.del (18.5.2013 9:48:52)

Jutro [sm=smiley16.gif]

Danes pride moj pikec domov [sm=smiley20.gif] .

matcar -> RE: Mariborčanke,25.del (18.5.2013 11:50:20)

Dan!

Zadnje priprave sfiniširane,pol pa gasa na čago! [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Pa še boljše volje sem,ker sem karte dobila danes za Soltau!!!! Jupiiiiiii!!!!!!![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

majakla -> RE: Mariborčanke,25.del (19.5.2013 11:51:56)

Dan

s pikecom doma, popoldne pa na rd-piknik.

Matcar, kak je blo, uspelo? Daj napiši malo, za koga si sploh pripravljala?
In [sm=bravo.gif] za karte.

Kava, hoja, KDAj?

ly117 -> RE: Mariborčanke,25.del (19.5.2013 21:51:44)

Čer! [sm=smiley1.gif]

Za mano zanimiv vikend. Na kratko. Zjutraj šli malo pokukat na Otroški bazar, po kosilu pa sva z L šla k prijateljici v A. Sva se imela luštno. Danes pa me je čakalo pospravlanje, likanje itd. Sva pa trenutno sama. Luka nama je spet pobegnil. [sm=smiley36.gif] Morem pa priznat da paše malo, ker sem se ob 18h vsedla in bila crknjena kot že dolgo ne. Pa še vreme me je ubijalo.
Zdaj pa grem z užitkom kavč dalje likat. [sm=smiley14.gif]

ly117 -> RE: Mariborčanke,25.del (19.5.2013 21:52:56)

IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Kava, hoja, KDAj?

Lahko vsak dan samo v sredo NE.

tjaShiika -> RE: Mariborčanke,25.del (19.5.2013 22:16:12)

Heila,

matcar sem vidla da si bila na dekliščini, heh pa sošolka iz srednje šole je bila zraven (sanja) ..

za kavo sem pa jaz tak da v jutri, torej, petek dopoldan imam čas...

matcar -> RE: Mariborčanke,25.del (20.5.2013 6:56:23)

Jutro!

Joj,blo je fenomenalno.Pol noči smo se z limuzino vozle[sm=bravo.gif],še na ribičijo nas je peljala,je folk samo gledal debelo![sm=jezicek.gif]Nekatere pa tak poznate I.,mojo dolgoletno prijateljico,pa delala sem pri njej.
Tjašika-ja,je kolegica to tudi,pa dela pri njej,ful je faca![sm=smiley1.gif]Upam,da bo tudi poroka tak uspela,kot je tole v soboto.[sm=smiley1.gif]

bambixxx -> RE: Mariborčanke,25.del (20.5.2013 7:50:35)

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Kava, hoja, KDAj?

Lahko vsak dan samo v sredo NE.

jaz bi v petek

bambixxx -> RE: Mariborčanke,25.del (20.5.2013 7:51:32)

jutro,

grem oba otroka zbudit, pa via Lj (Soča)...

majakla -> RE: Mariborčanke,25.del (20.5.2013 7:59:40)

Jutro

Nik že pol ure v vrtcu, ne morem verjet spljoh.

Torej gremo jutri do trikotne?

oktober11 -> RE: Mariborčanke,25.del (20.5.2013 8:12:05)

jutro

pijem kavico, mali se plazi tu po meni, standardno jutro.
potem pa.... nimam pojma kaj.... menda malo v mesto, moj je službeno odsoten in ga komaj pozno popoldne pričakujem.

ju3 trikotna? če si zrihtam varstvo, potem sem za [sm=smiley1.gif] ampak bi čimbolj zgodaj, da mam te čimveč časa [sm=smiley36.gif] recimo 8:30 [sm=smiley1.gif]

karmen7 -> RE: Mariborčanke,25.del (20.5.2013 8:46:28)

Jutro!

Da se pofočkam...vikend minil kot šus, blo fajn [sm=smiley1.gif] Sedaj pa v službi, vmes pa razmišljam al iti ali ne iti k frizerju. Oziroma definitivno iti se pobarvat. Razmišljam pa: ali enaka barva torej rdeže-oranžna ali taka medeno blond? Kak predlog?

ly117 -> RE: Mariborčanke,25.del (20.5.2013 9:31:12)

Jutro! [sm=smiley1.gif]

Arwenko -> RE: Mariborčanke,25.del (20.5.2013 9:58:45)

Jutro,

jaz tudi rabim frizerja...nuuujno. Samo rabim tudi finance, ki jih ni trenutno, ampak bo že nekako. [sm=smiley1.gif]

Drugače pa meni je taka medeno-blont barva ful všeč.

tjaShiika -> RE: Mariborčanke,25.del (20.5.2013 12:40:07)

am jutri trikotna za mene odpade ker imam potem nemščino pa še skuhat bi bilo fajn prej ... am če bo katera za kavo jutri dopoldan naj pove, sem za ;)

ly117 -> RE: Mariborčanke,25.del (20.5.2013 19:16:25)

Torej gremo jutri do trikotne?[/color]

Lahko, sam 1h prej me vrži iz pojstle ker Lukca spet ni doma.

bambixxx -> RE: Mariborčanke,25.del (20.5.2013 19:22:23)

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Torej gremo jutri do trikotne?[/color]

Lahko, sam 1h prej me vrži iz pojstle ker Lukca spet ni doma.

jaz imam samo do 12h čas, tak da če bi šle res že okoli 9h, bi šlo vun [sm=smiley1.gif]

bambixxx -> RE: Mariborčanke,25.del (20.5.2013 19:24:24)

IZVIRNO SPOROČILO: karmen7

Jutro!

Da se pofočkam...vikend minil kot šus, blo fajn [sm=smiley1.gif] Sedaj pa v službi, vmes pa razmišljam al iti ali ne iti k frizerju. Oziroma definitivno iti se pobarvat. Razmišljam pa: ali enaka barva torej rdeže-oranžna ali taka medeno blond? Kak predlog?

rdeča te naredi bledo. lepo ti je pasala rjava, drugače je pa tudi svetla ok.

Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>