RE: Mariborčanke,25.del (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Starši čvekamo

Sporočilo

majakla -> RE: Mariborčanke,25.del (11.5.2013 9:58:37)

IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

IZVIRNO SPOROČILO: majakla
Bambi, smo še kuj upale, da boš prišla, pa še dede poleg pripelala. [sm=smiley36.gif]

če misliš majstre za klimo, ti ne bi nič koristili. en je prestar, drugi premlad, več jih pa ni bilo [sm=smiley36.gif].

eh, te pa nič [sm=smiley36.gif] .

majakla -> RE: Mariborčanke,25.del (11.5.2013 10:05:25)

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

[sm=kava.gif] da se k sebi spravim. Pol pa morem it malo v nabavo pa se mi ne da.

Glih spila kavo, pa še kuj nisem pri sebi.
Vreme tapravo za v nabavo, ja. [sm=jezicek.gif] Hb, sem bila včeraj, no, ampak direkt med tistim prvim nalivom.

majakla -> RE: Mariborčanke,25.del (11.5.2013 10:10:34)

Aja, pa dobro jutro vsem skupaj. Mi2 z Nikom že od 9. auf, A. pa še kuj spi. Upam, da ga minejo včerajšnje ideje, ker mi res ni tašče za poslušat. Drž'te pesti.
Aja, btw. sem še vedno ko kuhan [sm=rak.gif].

majakla -> RE: Mariborčanke,25.del (11.5.2013 10:15:29)

Ly, veš da mi je tvoja beseda včeraj cel popoldan odmevala v glavi. Mi je hecno, ker je že od OŠ nisem slišala.

ly117 -> RE: Mariborčanke,25.del (11.5.2013 12:54:03)

[sm=kava.gif] da se k sebi spravim. Pol pa morem it malo v nabavo pa se mi ne da.

Glih spila kavo, pa še kuj nisem pri sebi.
Vreme tapravo za v nabavo, ja. [sm=jezicek.gif] Hb, sem bila včeraj, no, ampak direkt med tistim prvim nalivom.

Mene je spravla k sebi. Zato ker se mi včeraj popoldne ni dalo it v nabavo, sem morala danes. Pa pol stvari sem tudi pozabla kupit. [sm=smiley29.gif]

ly117 -> RE: Mariborčanke,25.del (11.5.2013 12:54:53)

Ly, veš da mi je tvoja beseda včeraj cel popoldan odmevala v glavi. Mi je hecno, ker je že od OŠ nisem slišala.

Katera je že bila. EMŠO, pa tako. [sm=jezicek.gif]

majakla -> RE: Mariborčanke,25.del (11.5.2013 19:36:48)

...uf, končno doma.

Ly, kres... pa to. [sm=smiley36.gif]
Ma kaki emšo, smo še rosne mladenke (pa to) [sm=smiley2.gif].

ly117 -> RE: Mariborčanke,25.del (11.5.2013 21:20:34)

...uf, končno doma.

Ly, kres... pa to. [sm=smiley36.gif]
Ma kaki emšo, smo še rosne mladenke (pa to) [sm=smiley2.gif].

A tale je bila. Pa je bilo kaj koristi od tega odmevanja ali je ostalo samo pri odmevanju. [sm=smiley36.gif]

tjaShiika -> RE: Mariborčanke,25.del (11.5.2013 23:35:09)

Tjašika, glede na to, da sva obe sedeli proti soncu, si kaj rdeča? Jaz sem ko rak.
Me je moj vprašal kaj sem taka, ja, kaj te vem, te že od včeraj, ne. Hihihi [sm=jezicek.gif]

hehe, am ne, imam na rjvae roke in to fejst, zdaj vsaj vem zakaj... jaz ponavadi nisem rdeča, če že fulll mičkeno.. kr hitro porjavim :))) upam da te čimprej mine pa da bo barvica hehe :)))

oktober11 -> RE: Mariborčanke,25.del (12.5.2013 7:48:44)

dan

naj bo ga čimprej konec [sm=jezicek.gif]

ly117 -> RE: Mariborčanke,25.del (12.5.2013 7:54:24)

IZVIRNO SPOROČILO: oktober11

dan

Ti si pa hitra. Dan se še začel ni ti bi pa rada da ga je že konec. Sploh nisi solidarna s tistimi ki jutri morajo v službo. [sm=jezicek.gif]

oktober11 -> RE: Mariborčanke,25.del (12.5.2013 7:56:48)

dan

Ti si pa hitra. Dan se še začel ni ti bi pa rada da ga je že konec. Sploh nisi solidarna s tistimi ki jutri morajo v službo. [sm=jezicek.gif]

danes sem sama s sabo solidarna [sm=jezicek.gif] če pa že vidim kak nadležno bo dan potekal [sm=zmeden.gif]

ly117 -> RE: Mariborčanke,25.del (12.5.2013 8:52:47)

dan

danes sem sama s sabo solidarna [sm=jezicek.gif] če pa že vidim kak nadležno bo dan potekal [sm=zmeden.gif]

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

majakla -> RE: Mariborčanke,25.del (12.5.2013 9:05:43)

Jutro
[sm=kava.gif] evo, še ena zate. [sm=smiley1.gif]

U, lepo vreme, fajn sveže je. Z Nikom sva naredila plan, zdaj risanke, pol pa pod Pohorje in poganjalec zraven, nato na kosilo, dalje pa še nisva prišla. Aja, pa še starega morava gor vršt.

bambixxx -> RE: Mariborčanke,25.del (12.5.2013 9:06:31)

dan.
včeraj smo se načofotali. fajn je bilo.

danes nič posebnega v planu.

matcar -> RE: Mariborčanke,25.del (12.5.2013 16:08:01)

Dan!

Jaz pa sem se razkurla,pa sem meni in Lei rezervirala 2 dnevni izlet oz. destinacijo v Nemčijo(btw Lea še tega sploh ne ve,jo bo kap ruknila) in grema lepo na koncert v Soltau.[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]Komaj čakam,že odštevam dneve.[sm=smiley1.gif]

arabela* -> RE: Mariborčanke,25.del (12.5.2013 22:34:13)

čer[sm=smiley1.gif]

prijetno utrujena....prehitro minil vikend, po drugi strani pa konec fešt in vsega...do junija zdaj mir[sm=smiley20.gif]

A je s sošolci in sošolkami danes praznovala, prišli so vsi, tak da se je vse izteklo poplanu, imeli se super...so res taki fajn razred in se razumejo[sm=smiley1.gif]

Popoldne pa malo relax, midva sva zaspala...maličke pa sta se igrale z novimi igračami..[sm=smiley1.gif]

arabela* -> RE: Mariborčanke,25.del (12.5.2013 22:34:58)

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Dan!

Jaz pa sem se razkurla,pa sem meni in Lei rezervirala 2 dnevni izlet oz. destinacijo v Nemčijo(btw Lea še tega sploh ne ve,jo bo kap ruknila) in grema lepo na koncert v Soltau.[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]Komaj čakam,že odštevam dneve.[sm=smiley1.gif]

super, to bosta uživale..

kaki koncert pa?

ly117 -> RE: Mariborčanke,25.del (13.5.2013 8:40:31)

Jutro! [sm=smiley1.gif]

matcar -> RE: Mariborčanke,25.del (13.5.2013 8:56:16)

IZVIRNO SPOROČILO: arabela*

Dan!

kaki koncert pa?

DSDS open air 2013.[sm=smiley1.gif]

majakla -> RE: Mariborčanke,25.del (13.5.2013 10:15:42)

Dan!

kaki koncert pa?

Opa. Bravo mami [sm=bravo.gif] .

majakla -> RE: Mariborčanke,25.del (13.5.2013 10:16:41)

Ly, si za sredo? Štenge pa to [sm=smiley1.gif] .

matcar -> RE: Mariborčanke,25.del (13.5.2013 11:38:25)

Dan!

kaki koncert pa?

Opa. Bravo mami [sm=bravo.gif] .

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]Ko bo to vidla,se ji bo odpelalo,sem zdaj malo čekirala ta Heide Park Soltau-enako kot Gardaland![sm=bravo.gif]

ly117 -> RE: Mariborčanke,25.del (13.5.2013 11:41:56)

Ja.

bambixxx -> RE: Mariborčanke,25.del (13.5.2013 12:01:30)

Ja.

kaj to, kaj to? jaz tudi. [sm=smiley36.gif]

Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>