RE: Mariborčanke,25.del (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Starši čvekamo

Sporočilo

tjaShiika -> RE: Mariborčanke,25.del (5.5.2013 20:40:40)

heila, no končno imam čas da se še jaz malo javi,

za nami je nekaj družinskih dni, smo bili kr dosti skupaj, ati je bil doma, jaz sem sicer nekaj malo delala vmes, pa otrok doma tak da smo uživali, na kresovanju nismo bili nikjer, raje doma lenarli hehe :)))

aja pa naša zara je danes shodla, že par dni je stala na mestu pa kot da bi želela korak naredit pa ni šlo, danes pa kr na 1x gospodično piči nekaj in se postavi na noge in gre kakih 12 korakov v prvo... v glaven večer smo preživeli na nogah in v smehu :)

ly117 -> RE: Mariborčanke,25.del (6.5.2013 10:01:28)

Dan! [sm=smiley1.gif]

Pri nas nič novega.
Mali in veliki gospod vsak na svojih mestih jaz pa doma. Jeeeeeeeeeeee. [sm=smiley22.gif]

majakla -> RE: Mariborčanke,25.del (6.5.2013 11:50:07)

Pri nas kot pri Ly. Za crknit mi je. [sm=smiley21.gif]

[sm=bravo.gif] Bravo Zara.
[sm=bravo.gif]

ly117 -> RE: Mariborčanke,25.del (6.5.2013 12:16:31)

IZVIRNO SPOROČILO: majakla

[sm=bravo.gif] Bravo Zara. [/color] [sm=bravo.gif]

Pozabla, bravo Zara. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

arabela* -> RE: Mariborčanke,25.del (6.5.2013 13:12:04)

IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Pri nas kot pri Ly. Za crknit mi je. [sm=smiley21.gif]

enako[sm=smiley22.gif]

najboljše da eno društvo skup odpremo, bomo vsaj kaj koristnega počele[sm=smiley36.gif]

arabela* -> RE: Mariborčanke,25.del (6.5.2013 13:15:27)

nič novega....neko zatišje je tu, vidim[sm=smiley3.gif]

Delala sem vabila za A rojstni dan, ker "tukaj", imajo pač tak, da so hrana in vabila v lastni režijo... No in so lepo uspela[sm=smiley1.gif]

Pa morje sem rezervirala, po dolgem tuhtanju kam in letos. Tak da gremo po dolgem času v Dalmacijo- Biograd za en teden, in že komaj čakam, čeprav mi bo prekrtako, kot vedno[sm=smiley13.gif]

Zdaj pa še pospravim, potem pa tak počasi po otroke..

vreme nikakvo, mi že preseda, ko ne morem peški hodit[sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif]

arabela* -> RE: Mariborčanke,25.del (6.5.2013 13:16:21)

Bravo Zara[sm=bravo.gif]

oktober11 -> RE: Mariborčanke,25.del (6.5.2013 14:27:01)

dan

vreme je za zmrzniti [sm=smiley29.gif]

pa še ded je spet siten kot vreme [sm=smiley11.gif]

Zara bravo za prve korake [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

arabela kam v Biograd pa greste?

mi se tudi že nekaj glede morja dogovarjamo, ampak nimamo pojma kam bi šli. nekam v Vodice, al pa kam. mogoče Primošten. prvi pogoj bi bil da ni mrzlih tokov in da je toplo morje. baje da je v Vodicah kar hladna voda. kaj te vem, meni itak ni do nekega kopanja, meni je važno da nekam grem. čeprav s takim sitnim dedom človek nikam ne bi šel, niti na otok se kopat [sm=smiley1.gif]

karmen7 -> RE: Mariborčanke,25.del (6.5.2013 17:26:32)

IZVIRNO SPOROČILO: arabela*

Bravo Zara[sm=bravo.gif]

Podpis [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

karmen7 -> RE: Mariborčanke,25.del (6.5.2013 17:28:21)

Helou,

pri nas od sobote spet pestro - žal v negativnem smislu ampak ne bom o tem tukaj, raje kdaj na kakšni kavi. Bo bolj produktivno.

Aja pa učim se zadnjih pet minut kot vedno. Spomnite se jutri ob 8ih ko imam pisni del, pa ob 13ih ko se začnejo ustni deli - če mi rata do tega sploh prit [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley5.gif[/image]

bambixxx -> RE: Mariborčanke,25.del (6.5.2013 20:06:59)

dan,

mi nazaj v vsak danu [sm=smiley13.gif]. Tibor je uspešno brez dude že 6-ti dan, tako da mislim, da nam bo uspelo. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

v sredo nam pridejo popravljat stanovanje od zamakanja klime in jih bom imela na grbi 3 dni. Tako, da bi jutri eno brzinsko kavo, če ste za? moram še pol stanovanja spraznit, pa vse pripravit potem.

bravo Zara [sm=bravo.gif] (vesela in obenem sem ob vsakem otroku, ki shodi žalostna, ker se jaz tega še ne morem veseliti... tako težko že pričakujem ta dan [sm=smiley13.gif]).

Karmen držim pesti zate [sm=smiley20.gif], pa itak ti bo ratalo.

ly117 -> RE: Mariborčanke,25.del (6.5.2013 21:06:02)

IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

Tibor je uspešno brez dude že 6-ti dan, tako da mislim, da nam bo uspelo. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Bravo Tibor. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Tako, da bi jutri eno brzinsko kavo, če ste za? moram še pol stanovanja spraznit, pa vse pripravit potem.

Jaz lahko, sam sporoči do 9h kje.

bravo Zara [sm=bravo.gif] (vesela in obenem sem ob vsakem otroku, ki shodi žalostna, ker se jaz tega še ne morem veseliti... tako težko že pričakujem ta dan [sm=smiley13.gif]).

[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Podpis. Saj bo. [sm=smiley20.gif]

oktober11 -> RE: Mariborčanke,25.del (6.5.2013 21:17:21)

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Tibor je uspešno brez dude že 6-ti dan, tako da mislim, da nam bo uspelo. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Bravo Tibor. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Tako, da bi jutri eno brzinsko kavo, če ste za? moram še pol stanovanja spraznit, pa vse pripravit potem.

Jaz lahko, sam sporoči do 9h kje.

[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Podpis. Saj bo. [sm=smiley20.gif]

podpis pod vse... edino za kavo še ne vem, odvisno od vremena. nekam noter z malim ne morem najbolj iti [sm=zmeden.gif]

arabela* -> RE: Mariborčanke,25.del (6.5.2013 21:35:11)

IZVIRNO SPOROČILO: oktober11

arabela kam v Biograd pa greste?

hmm..ne vem, hotel je malo stran od plaže med borovci....blizu je pa baje plaža Soline...nisem še bila tam, tak da pojma nimam kak so plaže...

arabela* -> RE: Mariborčanke,25.del (6.5.2013 21:36:55)

sem gremo...

.[img]http://www4.slikomat.com/13/0506/ijr-HOTEL-.jpg[/img]

arabela* -> RE: Mariborčanke,25.del (6.5.2013 21:37:53)

čeprav s takim sitnim dedom človek nikam ne bi šel, niti na otok se kopat [sm=smiley1.gif]

si me nasmejala[sm=smiley36.gif]....

tak hudo je?

arabela* -> RE: Mariborčanke,25.del (6.5.2013 21:38:30)

IZVIRNO SPOROČILO: karmen7

če mi rata do tega sploh prit [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley5.gif[/image]

valda ba ti bo ratalo[sm=smiley20.gif]

arabela* -> RE: Mariborčanke,25.del (6.5.2013 21:40:00)

otroci bodo počasi zaspali, jaz pa počasi malo na kolo in trebušnjaki...rabim malo sprostitve..

sem baje celulitasta in imam debeli trebuh...besede moje mame, ki zna vedno "pikat"[sm=smiley22.gif]

oktober11 -> RE: Mariborčanke,25.del (6.5.2013 21:46:44)

sem gremo...

.[img]http://www4.slikomat.com/13/0506/ijr-HOTEL-.jpg[/img]

zgleda lepo. ne vem kje točno bi naj bil. mam neko sliko v glavi da je poleg nekega starega oz. zapuščenega hotela, ampak ne vem če je to toti. boš povedala ko se vrneš [sm=smiley1.gif]

oktober11 -> RE: Mariborčanke,25.del (6.5.2013 21:48:20)

čeprav s takim sitnim dedom človek nikam ne bi šel, niti na otok se kopat [sm=smiley1.gif]

si me nasmejala[sm=smiley36.gif]....

tak hudo je?

saj veš kak je.... ded je 7 dni doma, čisto podere urnik in navade, otroku vse dovoli,.... te mam pa naenkrat 2 otroka v bajti katerima govorim da določene stvari ne dovolim. bv, saj mam zaj nekaj časa mir s prazniki, do njegovega dopusta pa je še kar daleč [sm=smiley1.gif]

oktober11 -> RE: Mariborčanke,25.del (6.5.2013 21:49:39)

otroci bodo počasi zaspali, jaz pa počasi malo na kolo in trebušnjaki...rabim malo sprostitve..

sem baje celulitasta in imam debeli trebuh...besede moje mame, ki zna vedno "pikat"[sm=smiley22.gif]

pusti druge, sama se poglej v ogledalo in presodi kak pa kaj.
sicer pa malo rekreacije ne škodi nobenemu, tudi meni ne bi škodil kaki trebušnjak. proti celulitu pa itak nimam neke prave formule, kak ga izgubiti [sm=zmeden.gif]

arabela* -> RE: Mariborčanke,25.del (6.5.2013 22:00:30)

zgleda lepo. ne vem kje točno bi naj bil. mam neko sliko v glavi da je poleg nekega starega oz. zapuščenega hotela, ampak ne vem če je to toti. boš povedala ko se vrneš [sm=smiley1.gif]

ne vem...vem samo, da je nekje 300 m od morja odaljen....

arabela* -> RE: Mariborčanke,25.del (6.5.2013 22:01:47)

pusti druge, sama se poglej v ogledalo in presodi kak pa kaj.
sicer pa malo rekreacije ne škodi nobenemu, tudi meni ne bi škodil kaki trebušnjak. proti celulitu pa itak nimam neke prave formule, kak ga izgubiti [sm=zmeden.gif]

eh jaz se tak ne oziram na to...sem sebi ok kaka sem..

rekreacija pa mi itak samo koristi....[sm=smiley1.gif]

tjaShiika -> RE: Mariborčanke,25.del (6.5.2013 23:35:15)

hvala punce

kaj sem pa danes naredila, še zdaj mi je full hudo.. bili smo pri tašči in tastu, Zara pa moj pa sta bila v sobi zaprta, in ded je itak na računalniku in ne gleda kje je otrok, bila je pa pri vratih in ko sem stopla not sem jo z vrati oplazla :/// zara iz šoka v jok, ampak kak sem jo jaz gor dvignila je zaključla z jokom in se igrala dalje, no pol pa sem jaz v jok padla da bi jo pa lahko poškodovala (prava cmera) .. in pride zara do mene, me objame in poboža.. no pol pa sem jokala ker je tako sladka...

škoda da nisem prej vidla.. za jutri dopoldan sem že zmenjena za kafe.. edino če se zmenimo kakih 10ih pol11 pol pa sem že fertik pa se lahko pridružim..

matcar -> RE: Mariborčanke,25.del (7.5.2013 6:58:12)

Jutro!
Končno mi je post odprlo![sm=hudicek1.gif]

Pri nas pa je pestro,Maks zbolel,sma včeraj šla zjutraj k P.Bambi,sem te za las zgrešila.[sm=smiley1.gif]Diagnoza:škrlatinka+bronhitis in sem pečena cel teden,tako da me ne bo na kavo.[sm=smiley19.gif]

Karmen-držim pesti za danes.Drži se,ratalo pa ti bo,itak v to sploh ne dvomi![sm=smiley1.gif]

Morje-ga sanjam že pet let,pa mislim,da še ga bom nadaljnih pet ziher.[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

Tjašika-[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]za prve korake!!!

Arabela-super za morje.Vse ostalo pa veš-pri eni uhi not,pri drugi ven![sm=smiley2.gif]

Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>