ly117 -> RE: Mariborčanke,25.del (24.4.2013 11:19:45)
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Arwenko in Tjashiika, kolikor jaz vem problem ni v sami kuhi ampak da je Saš tak ko moj Luka, ki ne je mesa, ampak večinoma mlečne izdelke, krompir in testenine. In po mojem jo zato skrbi kaj mu naj sploh ponudi. Sicer se dobijo testenine brez bele moke, sam to pa je vedno dodatni izdatek. Ja, jaz sem to tak razumela ja, ampak moje mnenje je, da bo otrok že jedel ko bo lačen, verjamem da pač teh zadev ne mara, ampak pri polni mizi od lakote še noben ni umrl, samo otroška trmica mora popustit. Je pa za starše hudo to gledat zraven. Ja,pri njem je to vse problem.Trme niti toliko nima,kot njegovo stanje,kjer je hrano,ki je njemu vizualno privlačna.To je problem.Me je pa strah,kaki bodo rezultati,ki jih pričakujema iz ZDA.[sm=zmeden.gif][sm=smiley13.gif]Eh,bom že nekaj mogla naumit,če mu bo le pomagalo. Saj to je ravno to. Ker otroci jedo z očmi. In seveda to zdaj spet govorim za Lulca da je on tudi zelo vizualen pri hrani, kar jaz vem že od uvajanja GH in na to so me tudi v vrtcu opozorili oz. sta opazile. In hrane ne bo pojedel. Če ga že prepričaš da ga da v usta ga bo mogoče še prežvečil in ven špuknil. Če še mu bo uspelo ga pa dol pogoltnit pa ga zna tudi izbruhat. No,tak hudo pri nas ni,Saš edino vse po tleh zabriše.In gre vstran. Saj se to ne dogaja pogosto. Ker ga ne silim.Ker nima smisla in bo že čas pokazal svoje. In pravi tudi da bo jedel meseka ko bo velik. [sm=smiley36.gif] Samo Luka je zdrav brez alergije, HB.
|
|
|
|