RE: Mariborčanke,25.del (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Starši čvekamo

Sporočilo

ly117 -> RE: Mariborčanke,25.del (11.4.2013 23:05:34)

IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Gremo ju3 na kafe?

Ob kolkih in kje?

matcar -> RE: Mariborčanke,25.del (12.4.2013 5:04:17)

IZVIRNO SPOROČILO: oktober11

IZVIRNO SPOROČILO: tjaShiika

To vam pa zdaj morem napisat; šla sem na razgovor za študentsko delo v eno izmed fotokopirnic .. in pomemben podatek je; koliko ljudi imam dodanih na FB ker bi oni oglaševali preko mene, oziroma jaz za njih, naslednje kaj je pomembno je, da sem v različnih društvih in podobno, uganite zakaj, zaradi oglaševanja.. No na koncu sem samo rekla če lahko postavim jaz eno vprašanje, gospod prijazno seveda kr izvolite; Ali vi mene zaposlujete za delo kjer bom fotokopirala ali za delo marketinga? Mislim da ne bom zbrana, hvala bogu :D :D :D

ha ha ha, kera finta [sm=jezicek.gif] dobro si ga okrog prinesla, nimaš kaj [sm=smiley36.gif]

Podpis![sm=smiley32.gif][sm=smiley32.gif][sm=smiley32.gif]

matcar -> RE: Mariborčanke,25.del (12.4.2013 5:05:45)

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Za sprehod sem pa za,bom Sammy lahko zraven vzela.[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]Upam samo,da ne bom mogla kam takrat.[sm=zmeden.gif]Drugače pa maloprej prišla iz B,toti pubec mi je čist živče požrl.Ne da se mi več!!!!![sm=smiley19.gif]

more se ti dati [sm=smiley1.gif] saj bo menda nekoč boljše [sm=smiley31.gif]

Boljše ne bo,slep bo v vsakem primeru,edino očka mu lahko ostane.[sm=smiley13.gif]

matcar -> RE: Mariborčanke,25.del (12.4.2013 5:06:57)

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Gremo ju3 na kafe?

Ob kolkih in kje?

Jaz pa danes ne morem,moram na CSD,še prej pa na dinare počakat.Nasledni teden edino dopoldan!

matcar -> RE: Mariborčanke,25.del (12.4.2013 5:07:41)

Jutro!

Ne morem več spat.[sm=zmeden.gif]Zaj pa kafe,pa malo net v miru,pol pa bo tak akcija spet!

oktober11 -> RE: Mariborčanke,25.del (12.4.2013 8:35:48)

jutrooooo

matcar pčisto slep bo, al kaj? bošček mali [sm=smiley31.gif][sm=smiley19.gif]

kava kaj te vem, če pa je neki prehlajeni [sm=zmeden.gif] nimam pojma kaj se v tem primeru počne - ali boljše biti čimveč zunaj, ali notri [sm=smiley1.gif][sm=zmeden.gif]

ly117 -> RE: Mariborčanke,25.del (12.4.2013 8:53:12)

Jutro! [sm=smiley1.gif]

[sm=kava.gif]

matcar -> RE: Mariborčanke,25.del (12.4.2013 10:34:44)

Ja,slep bo slej kot prej,mi je njegov Z v LJ reko že decembra,da se naj pripravim.Zdaj se trudijo očko rešit nasploh,v nasprotnem primeru,mu bo odmrla in bo rabo protezo potem.[sm=smiley13.gif]

majakla -> RE: Mariborčanke,25.del (12.4.2013 11:39:11)

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Gremo ju3 na kafe?

Ob kolkih in kje?

Uuu, škoda, nisem prej oz. včeraj vidla.

Pa sem že navsezgodaj bla na pc, samo ne na rr.

Pa drugič... oz. že v nedeljo imava z Nikom fraj. ?
[sm=smiley1.gif]

karmen7 -> RE: Mariborčanke,25.del (12.4.2013 12:13:10)

Dan!

Da se malo javim, sploh ni časa...danes šla na zavod, podpisat pogodbo za izpit 7. maja. Hvala bogu je tak, da če sedaj padem, imam še eno možnost in oni plačajo in mi ni potrebno nič vračati. Me je pa strah ko hudič izpita, ker je tega ogromno, sploh ker moraš znati en zakon dobesedno na pamet, vse definicije, člene, vse v glavnem in dajo fuuuullll poudarek na ta zakon. Tak da se moram poleg spravit samo še ne vem kdaj [sm=smiley13.gif] Aja pa to, da brez licence seveda nimam niti službe verjetno ne rabim ravno poudarjati.

Arwenko -> RE: Mariborčanke,25.del (12.4.2013 13:23:48)

Ojoj matcar, bogi Maks, nisem vedela, da je tako hudo z zadevo. Sicer moja babica ima protezo očesno že od relativno mladih let, ker je imela tumor na možganih in je pač bilo treba ob operaciji tumorja to oko reskirat ali kako bi rekel. Ampak je pri njej tako, da se sploh ne opazi ne, mi je pa pri otroku vseeno to skoraj nepredstavljivo [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

karmen7 -> RE: Mariborčanke,25.del (12.4.2013 13:24:35)

Ja,slep bo slej kot prej,mi je njegov Z v LJ reko že decembra,da se naj pripravim.Zdaj se trudijo očko rešit nasploh,v nasprotnem primeru,mu bo odmrla in bo rabo protezo potem.[sm=smiley13.gif]

[sm=smiley31.gif]

matcar -> RE: Mariborčanke,25.del (12.4.2013 13:46:15)

Dan!

Mogoče pa bi se res lahko v nedeljo za kavo zmenle okoli 10h pri Železničarju al pa nekje,kjer smo lahko zunaj.[sm=smiley1.gif]

matcar -> RE: Mariborčanke,25.del (12.4.2013 13:50:19)

IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

Ojoj matcar, bogi Maks, nisem vedela, da je tako hudo z zadevo. Sicer moja babica ima protezo očesno že od relativno mladih let, ker je imela tumor na možganih in je pač bilo treba ob operaciji tumorja to oko reskirat ali kako bi rekel. Ampak je pri njej tako, da se sploh ne opazi ne, mi je pa pri otroku vseeno to skoraj nepredstavljivo [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

Ja,vse je odvisno od njega vbistvu,pa njegovega organizma,ki pa je zeloooo zapleten.[sm=zmeden.gif]Namreč vse mu zavrača,celotno zdravljenje,zdravila,silikon...Jaz si tudi ne znam predstavljat,kak bi to potem sploh zgledalo,kaka proteza bi bla,pa nič.Če se bo to zgodilo,mu njegovo očko morajo odstranit,eh...Nimam več sploh živcev,ker se mu ne da nič dopovedat,kapljic mu sploh ne morem dajat,ker enostavno ne pusti,še če se na njega vsedem,ne pali.

bambixxx -> RE: Mariborčanke,25.del (12.4.2013 18:18:56)

Drage punce,
hvala vam za vsa sožalja in poslane sveče.

Včerajšnji pogreb smo prestali. sicer pa že cel teden hišo čistimo pri mami, da se malo zamotimo in, da se končno vsa krama stran spravi in hiša uredi, če jo hočemo prodat.

Mogoče bi naslednji teden v sredo ali četrtek dopoldne tudi jaz na kavo prišla, če se boste kaj zmenile.

matcar -> RE: Mariborčanke,25.del (12.4.2013 18:39:08)

IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

Drage punce,

Včerajšnji pogreb smo prestali. sicer pa že cel teden hišo čistimo pri mami, da se malo zamotimo in, da se končno vsa krama stran spravi in hiša uredi, če jo hočemo prodat.

Mogoče bi naslednji teden v sredo ali četrtek dopoldne tudi jaz na kavo prišla, če se boste kaj zmenile.

[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

Za kavo pa komot ali sredo ali četrtek,nimam nič dopoldan.

oktober11 -> RE: Mariborčanke,25.del (12.4.2013 18:47:30)

Drage punce,

[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

Za kavo pa komot ali sredo ali četrtek,nimam nič dopoldan.

podpis [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
[sm=smiley31.gif]

jaz zaenkrat tudi lahko sredo al pa četrtek. upam na sonček, da bi lahko ble pri železničaru [sm=smiley1.gif]

oktober11 -> RE: Mariborčanke,25.del (12.4.2013 18:50:44)

Ja,vse je odvisno od njega vbistvu,pa njegovega organizma,ki pa je zeloooo zapleten.[sm=zmeden.gif]Namreč vse mu zavrača,celotno zdravljenje,zdravila,silikon...Jaz si tudi ne znam predstavljat,kak bi to potem sploh zgledalo,kaka proteza bi bla,pa nič.Če se bo to zgodilo,mu njegovo očko morajo odstranit,eh...Nimam več sploh živcev,ker se mu ne da nič dopovedat,kapljic mu sploh ne morem dajat,ker enostavno ne pusti,še če se na njega vsedem,ne pali.

res močno upam da ne bodo rabili odstraniti očke. zberi še tolko volje in ga probaj nekak prepričati da so kapljice kvečjemu dobra stvar [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
[sm=smiley31.gif]

ly117 -> RE: Mariborčanke,25.del (12.4.2013 22:14:02)

Drage punce,

[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Glede kave, sta oba dneva prosta.

matcar -> RE: Mariborčanke,25.del (14.4.2013 7:34:55)

res močno upam da ne bodo rabili odstraniti očke. zberi še tolko volje in ga probaj nekak prepričati da so kapljice kvečjemu dobra stvar [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
[sm=smiley31.gif]

Pa če mu dopovedujem,pa ne samo jaz,cela familija,vsi dohtarji in sestre,pa nič.Ko gluhemu dobro jutro!Sem mislila,da ko bo malo zrastel,da bo lažje,ker bo razumel že,pa nič od tega,še slabše je,kot takrat ko je bil 2 leti star![sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

matcar -> RE: Mariborčanke,25.del (14.4.2013 7:35:52)

Glede na napovedi,bosta oba dneva baje lepa in topla.Bi kr rekle za sredo ob 9.30 pri Železničarju???

matcar -> RE: Mariborčanke,25.del (15.4.2013 8:24:57)

Jutro!

Nič kaj dobro,Teo zbolel,more imet zgleda uho vneto,ker mu je ful čez noč ven teklo.Tak da šibama k P,da ga pogleda.Pa še očke ima ful vnete,samo mu Tobrex ni nič pomagal,tak da sumim alergijo.

ly117 -> RE: Mariborčanke,25.del (15.4.2013 8:38:27)

Jutro! [sm=smiley1.gif]

ly117 -> RE: Mariborčanke,25.del (15.4.2013 8:39:32)

Bogi Teo. [sm=smiley13.gif] [sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif]

karmen7 -> RE: Mariborčanke,25.del (15.4.2013 9:13:00)

Jutro!

Ni moj dan...slabo kot hudič [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

Teo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka1.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka1.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka1.gif[/image]

Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>