Ne "zna" odpirati ust (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


Skaana -> Ne "zna" odpirati ust (11.9.2005 23:21:23)

Treba je bilo začeti z dohranjevanjem No ja, razen milijon vprašanj in dilem, nama gre kar v redu. A pojavlja se težava. Na začetku je mala navdušena, za dve žlički odpre usteca, potem pa ne več. Pa bi še jedla, ker z rokami krili proti hrani, vriska in se nagiba naprej proti žlički. Potem pa našobi usteca in samo posreba, kar je na njej In ker ponavadi potem nič več ne dobi (samo tekočino), se razjezi, začne cvilit in hranjenja je konec.

Pa sama odpiram usta, govorim am, se smejem in pačim, da se potem še ona zasmeji. Pa hop žlička v usta. A to ni rešitev Kaj predlagate?

Hvala




Jančika_ -> Ne "zna" odpirati ust (11.9.2005 23:46:44)

Predlagam potrpljenje . Na trenutke se ti bo zdelo, da ne gre nikamor, a verjemi, kmalu se bo naučila.

Verjetno bo sledilo kako obdobje, ko bo jedla vse, potem nič, pa pljuvala bo ven, pa še in še takih radosti bo. Zagotavljam ti, da vse te nevšečnosti minejo same od sebe - prej ali slej.

Veliko veselja s tvojo pupo!




urška -> Ne "zna" odpirati ust (12.9.2005 0:48:30)

potrpljenje pa kakšno smešno igračko




vrtnica777 -> Ne "zna" odpirati ust (12.9.2005 22:21:58)

hja tudi pri meni je podobno... jst sm mu pa dva dni nazaj dala pikico sladoleda pri meni da je polizal... in kaj sedaj... ko mu hočem dati za jest, daje jezička ven kotda bi lizal sladoled. .. tako da me počasi mineva potrpljenje in vem da sedaj dolgooooo ne bo dobil več sladoleda (manj pa tud ne... ha ha a h hecam se... ,)




Stran: [1]