pikica :* -> Cela družina bolana... (24.2.2013 22:13:57)
|
Ojla! Pri nas smo z začetkom počitnic tudi vsi bolni! V petek zjutraj je imela najmlajša Ana 38 vročine in zelo jo je bolelo grlo. Moža je bolela glava in je zato on ostal z njo doma. Ob 11h so me iz vrtca klicali da Jaka boli trebušček in da ima malo driskice. Mož je šel po njega v vrtec in ko sem prišla domov sem imela doma 3 bolnike...z Laro (10 let) sva bili še edini zdravi. Jaka je moral ponoči 6krat na stranišče. Zjutraj sem po zajtrku še jaz takoj letela v kopalnico in evo, še jaz fasala drisko. Dopoldne sem 3 ure presedela na stranišču. Jaka je bil na srečo že bolje, moja glavna in edina relacija v dnevu pa je bila kavč-stranišče. Ponoči nisem seveda spala nič. Danes zjutraj je drisko dobila še Lara ampak na srečo v blažji obliki kot jaz. Mož (še vedno z vročino ampak na srečo brez prebavnih motenj) je na srečo poskrbel za vse ker sem jaz totalno švoh in komaj hodim, še do stranišča se okotekam in sem v borbi z časom ali mi bo uspelo priti ali ne. Ana večino dneva spi, ker tudi nima prebavnih motenj. Lara in Luka se menjata WC, kadar mene ni notri. najhujše je, ko je notri en drugega pa zunaj ful tišči. Jaz pa sem itak totalno obležala in mi je muka tudi na wc. Vseh 5 v telih dveh dneh, smo zboleli. Mož ki je še najbolj vredu je skuhal čaj zanj in Evo, in borovnice zame,Laro in Luka. Onadva sta tudi jedla bananao, jaz pa sem takoj ko sem jo pojedla za 1 uro letela v stranišče. a makdo še kakšno idejo kako ustavit drisko? Nujno potrebujemo [sm=smiley19.gif]
|
|
|
|