mamica deklicam -> RE: Kako ste vedele, da je čas za tretjega otroka (13.6.2013 15:39:24)
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja Ja, za tretjega se je najtežje odločit, kdaj je pravi čas, zgleda kar v večini primerov, tudi pri nama. Moj nasvet: just go for it. Žal vama ne bo nikoli, če pa se boš preveč na službo ozirala, potem ga ne boš imela nikoli, ker verjetno ne bojo nikoli prav veseli... Če bi zanosili samo tam, kjer bi šefi blagoslovili zadevo, pa mislim, da bi izumrli v roku 2 generacij;). Če veš, da na začetku nosečnosti ne delaš dobro, ker ti je zelo slabo, lahko pogledaš, da ne zanosiš direkt ob najpomembnejšem sestanku, ampak to ej pa po moje to ali če nimata problemov z zanositvijo, si lahko naštimata takrat, ko se ti zdi sezonsko najbolj primerno - vendar ni nujno da glih takoj rata, tako da ne vem, če se splača kaj prav dosti študirat... midva sva že nehala študirat, ampak samo da bo končno uspelo[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] na tihem si samo to želim, da bi rodila preden bi dopolnila 40 rojstni dan. In če to rundo ni ratalo, potem imam čas samo še dva meseca in pol, da bi se vsaj približno uresničilo kaj hočem ampak z mojim bova žez en mesec praznovala šele 7 obletnico, tako da sva si v tem času tudi veliko ustvarila[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
|
|
|
|