pišanec -> RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 (15.3.2013 17:48:13)
|
Tara.81 - danes nas je bilo veliko in so bili še zunaj vsi sedeži zasedeni. Nisem vprašala, kako naprej, ker sem malo vraževerna, da se potem tale ne bo prijel. Pa še tolk smo se namatrali, Reš je spet enkrat dal vse od sebe, da je sploh prišlo do transferja. Kakeršen koli že je, je s srcem pri stvari in to res cenim. Jaz sem se ces čas bala, da bo enkrat rekel, da pač ne bo šlo. Pa še kar boleče je bilo, mojemu dragemu je bilo kar slabo[sm=zmeden.gif] Glede na to, da je bil tole spontan postopek brez hormonov, sem jaz odločena, da če ne rata, v naslednji postopek z menstruacijo konec maja. Pa ti? Denial, no sem kar 'vesela' da nisem osamljen primer težkih transferjev. A je tebi kaj rekel, zakaj se to zgodi in ali je to slabo / zmanjša možnosti za uspeh? Jaz sem bila čisto napsihirana, ker so najprej ta zarodek zamrznili, potem odmrznili pol pa še takole matrali za transfer - če se tale prime, je res pravi bojevnik. Znaki pri nama sicer ne bodo identični, ker sem jaz imela spontani postopek z zamrznjenčkom, torej brez hormonov, in vsaj na začetku ne bo bolečih prsi in krčev. Sem pa vesela, da bova lahko skupaj travmirali in se spodbujali [sm=smiley1.gif]. Veliko [sm=rozacrtici.gif] vsem, pa lep vikend. P
|
|
|
|