S* -> RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 (28.4.2013 19:23:01)
|
Betricija [sm=bravo.gif], za začetek, sedaj pa srečno do konca in naprej [sm=bravo.gif] Aljonka, kako si kaj? Danes je dober teden za nama, kdaj bo padel test? Tara, a boš res zdržala do 1.5? [sm=smiley36.gif] Antigona, Aleda Superca za stopko. Naj bo punkcija čim manj bočeča, jajčk pa za izvoz [sm=smiley1.gif] Aksuram, verjamem da že nestrpno čakaš prvi Uz, še malo, še malo pa bo. Špica, kje si ti? Hvala za pestke, pa super za malčka. Jona, ti kar pojdi na morje si malo odpočit od vsega. Imej se super fajn in uživaj s tvojim malim škratom. Tia Li, upam da se dobro isteče. Kdaj boš delala test? Tiana, tebe se oa smomnim. Res ti iz srca privoščim, pa srečno do konca in odženi grde misli stra. delfincek dobrodošla med nami, pa srečno! Stanje pri nas je porazno[sm=smiley13.gif]. Vsi znaki prihajajoče [sm=hudicek1.gif] so vedno bolj prisotni, o kakšnih [sm=nosecka.gif] pa ni ne duha ne sluha, tako da samo čakam da se uije. mislim da mi tokrat prvič ne bo treba delat testa. Do sedaj sem ga namreč vedno, ker prvič sem zanosila, potem sem pa pri vseh pingvinčkih pila estrofem, ki mi je [sm=hudicek1.gif] zadržal in sem jo dobila šele ko sem jih prenehala pit.
|
|
|
|